projekt

Skanska väljer Infobric

Nya Karolinska Solna (NKS) är ett omfattande byggprojekt som drivs av Skanska med stora krav på arbetsmiljö och säkerhet. Flera personer och företag är inblandande i projektet och därför har de valt Infobrics system för elektronisk närvaroregistrering och kontrollerade passager.

– Vi valde Infobrics lösning då den motsvarar våra krav på hög säkerhet och användarvänlighet för personalen och platsledningen. För Skanska är det också viktigt att den elektroniska personalliggaren kan hantera den mängd personer och företag som verkar på arbetsplatsen, säger Göran Pettersson, logistikchef på Skanska.

Med ID06-passage och den tillhörande mjukvaran Infobric Ease får de en överblicksbild över vilka som befinner sig på arbetsplatsen. Dessutom kan de i ett och samma system styra tillträden till och från arbetsplatsen, samtidigt som de olika våningarna har ett eget rättighetsschema. Ett effektivt sätt att hålla obehöriga personer borta.

Företag

Skanska

Byggarbetsplats

Nya Karolinska Solna, ett byggprojekt som pågår fram till våren 2018 och omfattar ca 330 000 kvm.

Projektstorlek

14,5 miljarder

Ort

Solna

Personer i projektet

Ca 3000 personer

Logistikchef

Göran Pettersson

Infobrics lösning

Runt området finns nio rotationsgrindar som ger tillträde till arbetsplatsen från olika håll. Fyra persongrindar vid huvudentrén och I de olika byggnaderna används även Infobrics dörrlås för att kunna styra behörigheten till de olika våningsplanen.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.