projekt

JM har full koll på bygget

På Eriksberg och det kulturhistoriska området Kvarnen börjar två nya kvarter ta form, Kronhjulet och Kvarnliden. JM bygger för framtiden och utvecklar området till ett nytt och modernt bostadsområde. Kvarteren består av fyra sexvåningshus som totalt kommer att rymma 151 lägenheter.

En viktig grundsten i projektet har varit att alltid ha fullständig kontroll över vilka som befinner sig på arbetsplatsen och kunna kontrollera leveransintaget. Med många personer i projektet och en stor arbetsyta hittade JM en säker lösning hos Infobric.

– Med Infobric får vi stenkoll på hela arbetsplatsen. Vi får en överblick över vilka som befinner sig på plats och våra tidsbestämda leveranser gör att inga obehöriga får tillträde. Vi är jättenöjda med det lättanvända systemet från Infobric, säger Lars Malmström, KMA-ansvarig på JM.

På byggarbetsplatsen finns en rotationsgrind och fyra fordonsgrindar för att säkra alla tillträden till och från arbetsplatsen. Manskapsbodar och containrar är utrustade med tidsinställda dörrlås som som gör att de bara kan öppnas av behöriga personer med ID06-kort.

Företag

JM

Byggarbetsplats

Eriksberg, Kv Kronhjulet-Kvarnliden med bostadshus för 151 bostäder

Projektstorlek

230 miljoner

Ort

Göteborg

Personer i projektet

350 personer

KMA-ansvarig

Lars Malmström

Infobrics lösning

En rotationsgrind, fyra fordonsgrindar och dörrlås på bygg- och manskapsbodar, samt containersystem.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.