projekt

Ett flexibelt och långvarigt samarbete

Sedan 1990 har Aros Hyresmaskiner AB försett den lokala marknaden med byggmaskiner. De vill alltid att kunden ska vara i centrum och blir gärna igenkända för sin goda service. Sortimentet har utökats med åren och idag kan Aros Hyresmaskiner AB försörja hela arbetsplatser med el, värme, bodar och säkerhetsutrustning ur sitt produktsortiment. Samarbetet med Infobric inleddes 2006.

– Till en början hyrde vi ut dörrlås och kompletta grindsystem från Infobric. Sedan dess har vi utökat sortimentet med varje ny produkt de lanserat. Vi får alltid en genomgång om hur vi ska komma igång och installera de nya produkterna av Infobric, säger Bert Kempe, Elsamordnare på Aros Hyresmaskiner AB.

Samarbetet med Infobric har pågått i tio år och Aros Hyresmaskiner AB är mer än nöjda. Sedan 2010 har företaget valt att enbart hyra ut Infobrics produkter för personalliggare och ID06-system.

– Vi har valt att koncentrera oss på Infobrics produkter eftersom de möter de flesta behoven på arbetsplatserna. Samarbetet med Infobric har fungerat jättebra och det har handlat mycket om att ge och ta. Infobric får information och synpunkter från fältet och vi får bra respons på det vi efterfrågar.

Kunderna har alltid varit i fokus för båda parter och flexibiliteten har varit väldigt viktig i det långa samarbetet. Det har bidragit till att de kunnat hitta innovativa lösningar på kundernas utmaningar. Som när en kund med arbetsplatsen i Sverige var på semester i Finland och därifrån ville kunna fjärrstyra fordonsgrinden. Det löste Aros Hyresmaskiner AB.

– Vi löser kundens olika krav på fjärrstyrning av fordonsgrindar och ser till att kraven på säkerhet vid öppning och stängning uppfylls.

Just nu har Aros Hyresmaskiner AB ett tjugotal grindsystem och ett femtiotal regboxar uthyrda på olika byggarbetsplatser. Kunderna är väldigt nöjda med produkterna och sedan de nya lagkraven har Aros Hyresmaskiner AB märkt en större efterfrågan kring Infobrics produkter.

– Efterfrågan har ökat markant, men trots den stora ökningen har vi fortfarande inte haft några reklamationer. Snarare har det svåra varit att möta den stora efterfrågan.

Att samarbetet mellan Infobric och Aros Hyresmaskiner AB kommer att fortlöpa råder det inga tvivel om. Bert ser ljust på framtiden och det fortsatta samarbetet.

– Marknaden utvecklas hela tiden. Det är bara att kolla på all elektronisk utrustning som finns i byggbranschen idag. Utrustningen kostar en slant, men med tiden kommer den att bli både billigare och enklare. Vi tror verkligen på systemet från Infobric och därför håller vi oss till det.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.