projekt

En produkt som gör det lätt att följa nya lagen

BVA Group vill att det ska gå lätt och smidigt att följa den nya lagen och därför har de valt Infobric som leverantörer.

BVA Group är ett företag med djup kunskap och lång erfarenhet inom vattenbilning, industrisanering samt alla förekommande betongreparationer inom industri- och infrastruktursektorn. Vardagen består av allt från att reparera och renovera stora byggnader, kajer, broar och kraftverk till att laga små betongskador. De är angelägna om att alltid hålla medarbetarna uppdaterade kring regler, normer, miljö- och arbetsmiljökrav. Med andra ord är det självklart att följa den nya lagen om elektronisk personalliggare i byggbranschen som infördes den 1 januari 2016. Och när de behövde ett system för närvaroregistrering valde de Infobric som leverantörer.

-Vi kom i kontakt med Infobric via andra entreprenörer och vände oss till dem och deras säljare var bra och tillmötesgående, säger Andreas Nordström, arbetschef på BVA Group.

Det viktigaste för BVA Grupp har varit att det ska vara lätt att följa lagen och det har det varit tack vare Infobric. Installationen har gått snabbt och problemfritt.

-De har levererat en bra produkt som fungerar som den ska, konstaterar Andreas Nordström.

Den ny utrustningen från Infobric används just nu i ett projekt omfattande garagerenoveringar i Stockholmsområdet.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.