projekt

Bygg Rosen säkrar tillträdet med Infobric

Bygg Rosen är ett familjeföretag med trettiotalet anställda. De erbjuder hög kvalitet och god service vilket gör att antalet nöjda kunder är många. Företaget utför renovering, entreprenad, reparation, tillbyggnad och utbyggnad i Norrköping, Linköping och Stockholm. För Bygg Rosen är säkerheten på arbetsplatsen A och O.

I ett av alla projekt renoverar Bygg Rosen kriminalvårdens lokaler i Norrköping. Lokalerna ska innehålla ett lägenhetshotell för den egna personalen, kontor och en rättssal i en mindre skala. Under hela projektet vill Bygg Rosen ha koll på vilka som befinner eller har befunnit sig på arbetsplatsen och vände sig därför till Infobric.

Arbetsplatsen utrustades med dörrlås och en regbox för att kunna föra en elektronisk personalliggare. Dörrlåset säkrade tillträdet till och från arbetsplatsen och Bygg Rosen var så nöjda att de nu planerar att använda dörrlåset i alla sina projekt.

– För oss är säkerheten väldigt viktig och det är väldigt skönt att veta vilka som befinner sig på arbetsplatsen. Tillträdet styr vi i Infobric Ease som är lättanvänt och riktigt bra. Dörrlåset är vi väldigt nöjda med, för det gör så att vi slipper hantera massor av nycklar, säger Niclas Alvetoft, platschef på Bygg Rosen.

Företag

Bygg Rosen AB

Byggarbetsplats

Kriminalvården, invändig renovering av kriminalvårdens lokaler

Projektstorlek

3 miljoner

Ort

Norrköping

Antal anställda

25-30 personer

Platschef

Niclas Alvetoft

Infobrics lösning

En regbox för att täcka behovet av en elektronsik personalliggare, samt dörrlås för att på ett säkert och enkelt sätt hålla obehöriga utanför.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.