Stenungsund Persson Maskinuthyrning
Partner

Persson Hyrmaskiner

Persson Hyrmaskiners historia började redan på 60-talet med specialisering på bandtraktorer. Eftersom marknaden förändrades övergick verksamheten successivt till uthyrning av maskiner och bodar. Idag finns Persson Hyrmaskiner på fem orter i Västsverige.

Under åren har företaget växt så det knakar och har erhållit utmärkelser som DI Gasellen, Årets Superföretag och en nominering i Entrepreneur of the year. För Persson Hyrmaskiner och alla medarbetare är kunden alltid i fokus. Utan kunderna finns inget Persson Hyrmaskiner och det är man väl medveten om. I vad man än gör och tar till sig är det viktigt att behålla den höga servicenivån och se kundens mervärde i affären. Med gedigen kunskap och depåer i Göteborg, Kungälv, Stenungsund, Uddevalla och Trollhättan ser man till att tillhandahålla rätt typ av maskin till kunden för det arbete som ska utföras. När det behövs och där den behövs.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.