Infobric

Vi levererar system som fungerar

Infobric utvecklar system som gör din byggarbetsplats både säkrare och effektivare. Med ett system från Infobric ser du till att rätt personer befinner sig på rätt plats, på rätt tid och har tillgång till rätt utrustning. Vi levererar system som fungerar. Så bra att vi sedan flera år tillbaka haft en central roll på 1000-tals byggarbetsplatser, stora som små.

Ägare

Infobrics ägarkonstellation består av grundarna som har nyckelpositioner i företaget samt investmentbolaget Summa Equity.

Om Summa Equity

Summa Equity grundades 2016 och stängde sin första fond i februari 2017 med totalt 4,7 mdkr fokuserade på investeringar i den nordiska SMB-marknaden (små- och medelstora bolag). Bolaget investerar i sektorer kopplade till tre megatrenddrivna teman: resurseffektivitet, förändrad befolkningssammansättning och teknologiintensiv verksamhet, och har byggt en portfölj av bolag som bidrar till den positiva utvecklingen av FN:s globala hållbarhetsmål på områden som hälsa, utbildning, jordbruk och teknologi.

Läs mer om Summa Equity

Ledning

Dan Friberg, CEO
dan.friberg@infobric.se

Marcus Fransson, CFO
marcus.fransson@infobric.se

André Pehar, Corporate Sales Director
andre.pehar@infobric.se

Björn Svennenfors, CTO, Chief Business Development & Strategy Officer
bjorn.svennenfors@infobric.se

Jens Landén, Sales Director Sweden & Norway
jens.landen@infobric.se

Håkan Unbeck, General Counsel
hakan.unbeck@infobric.se

Marie Skeppstedt, Marketing & Communications Director
marie.skeppstedt@infobric.se

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.