Pressmeddelande

JBD ny huvudägare i Infobric

Scope Growth II L.P. säljer sitt innehav i Infobric AB till Jönköping Business Development AB. Grundare och ledande befattningshavare kvarstår som ägare.

Jönköping Business Development är ett regionalt investeringsbolag som investerar både i tidiga faser och i mogna bolag med tillväxtpotential. Bolaget ägs av Science Park Jönköping, Jönköping University, Länsförsäkringar Jönköping, LRF och ett antal privata investerare.

–Tillsammans med Scope har vi lagt grunden och jag ser nu fram emot att fortsätta vår resa med Jönköping Business Development”, säger Johan Harrysson, VD på Infobric.

Infobric har sedan Scope investerade 2008 utvecklats till att bli den ledande leverantören av in- och utpasseringstjänster för byggindustrin och bolagets intäkter har vuxit med i genomsnitt 40 % per år. Bland kunderna återfinns Peab, NCC, Skanska, JM, Veidekke, Lujatalo, Ramirent, Cramo och Lambertsson. För närvarande är drygt tusen byggarbetsplatser i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien dagligen uppkopplade genom Infobrics system.

– Infobric är ett välskött, växande bolag med en intressant affärsmodell samt produkter med hög potential. Bolaget genomsyras av en god kultur och kompetenta medarbetare. För Infobric tror vi att JBDs erfarenheter kommer väl till pass i bolagets fortsatta tillväxt och förvärvet passar också väl in i JBDs egna utvecklingsplan, säger Dan Friberg på Jönköping Business Development.

Kontaktpersoner

Johan Harrysson, VD Infobric, tel. +46 (0)70 837 55 66

Dan Friberg, Jönköping Business Development, tel +46 (0)36 30 51 60

Mer information

Läs mer om Jönköping Business Development

Ladda ner pressmeddelande?

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.