Pressmeddelande

Infobric tecknar avtal med Svevia – elektronisk personalliggare införs

Infobric breddar sin kundbas genom ett nytt avtal med Svevia, ett av Sveriges största anläggningsföretag med specialistkunskap inom vägar och infrastruktur, som nu väljer att införa elektronisk personalliggare med system från Infobric.

Den 1 januari infördes den nya lagen om elektronisk personalliggare i byggbranschen och flera aktörer har på senaste tiden valt Infobrics lösningar för att kunna följa lagen. En av de som valt att implementera Infobric-system på sina arbetsplatser är Svevia som i dagarna blev ny avtalskund.

– Vi har scannat marknaden efter en långsiktig leverantör som uppfyller de krav och de behov vi har och det gör Infobric, säger Jonas Castenbrandt, Avtalssamordnare på Svevia.

– Vi har stort förtroende för dem som leverantör och dessutom är det en stark fördel för oss att de utvecklat en app som möjliggör mobil närvaroregistrering, fortsätter Castenbrandt.

Infobric var med och utvecklade ID06-systemet och är idag en ackrediterad leverantör med lång erfarenhet av lösningar för närvaroregistrering. Erbjudandet omfattar både hårdvaran; regboxen som enkelt fungerar tillsammans med ID06-kortet och mjukvarusystemet Infobric Ease som bland annat ger kontroll över vilka som befinner sig på en arbetsplats – oavsett om den utgörs av en specifik yta eller ett helt vägnät.

– Avtalet med Svevia är mycket viktigt för oss och ger dessutom bevis på att vi har förtroende att leverera till aktörer även utanför den traditionella byggarbetsplatsen, säger Johan Harrysson, VD på Infobric.

Kontaktperson

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Harrysson – VD Infobric
Tel. +46 70 837 55 66
E-post johan.harrysson@infobric.se

Ladda ner pressmeddelande

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.