Pressmeddelande

Infobric ett av de snabbast växande bolagen i Sverige och Norge

Infobric är utsedd till Gasell 2017 och är det näst snabbast växande och mest lönsamma bolaget i Jönköpings län. Dessutom gör dotterbolaget Infobric AS entré bland Gasell-företagen i Norge.

Infobric AB har för andra året i rad blivit utsedd till Gasell. I 2016 års Gasell-tävling blev vi ett av de 10 snabbast växande företagen i Jönköpings län och 2017 klättrar vi upp till en stark andraplacering i länet. Mellan 2013 och 2016 har bolaget haft en tillväxt på 378%.

– Att bli utsedd till Gasell är ett bevis på att vi är ett välmående bolag och en stark aktör på våra största marknader. Vi är väldigt stolta över att finnas med i toppen av de snabbast växande företagen i länet, med ett riktigt bra tillväxtresultat även som ett större bolag. Vi har dessutom ökat vår närvaro och aktivitet rejält på den norska marknaden det senaste året och utnämningen är ett kvitto på att våra satsningar ger resultat. Jag är särskilt stolt över våra medarbetare och deras insatser, det är tillsammans med dem och ett gott samarbete med våra kunder och partners som vi skapar denna positiva utveckling, säger Dan Friberg, VD Infobric.

Även det norska dotterbolaget Infobric AS har expanderat kraftigt de senaste åren och har tagit sig in bland Norges Gasell-företag 2017. Gasell-kraven i grannlandet ser något annorlunda ut, men företagen ska uppfylla kriterier som bland annat minst dubblerad omsättningen över fyra år, ha ett positivt samlat verksamhetsresultat och haft en kontinuerlig tillväxt under undersökningsperioden. Gasell-vinnarna i Norge koras i Oslo den 29 november.

Dagens Industri utser varje år de snabbast växande företagen i Sverige till Gaseller – och hjältar. Gaseller skapar jobb för människor, de driver tillväxt och inspirerar andra att följa i deras fotspår. Undersökningen utgår från företagens fyra senaste årsredovisningar och alla dessa kriterier måste uppfyllas:

  • En omsättning som överstiger 10 Mkr
  • Minst tio anställda
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste
  • räkenskapsåret i undersökningsperioden
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • Sunda finanser

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Dan Friberg – VD Infobric

Tel: +46 707 88 75 44

E-post: dan.friberg@infobric.se

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.