Maskinstyrning

Logga in Ease Rental

En säker och effektiv arbetsplats

Med Infobric Maskinstyrning förbättrar du säkerheten och arbetsmiljön på byggarbetsplatsen genom att endast behöriga personer kan använda liftar, hissar och andra maskiner.

Personalen använder sina RFID-kort för att aktivera maskinen och du kan följa upp användningen, enkelt och bekvämt i Infobric Ease.

Se SmartZones video av Infobric maskinstyrning

Boka demo

Bättre koll, lägre kostnader

I Infobric Ease har du full överblick över din maskinpark, hur resurserna används och av vem. Med rätt kunskap blir det enkelt att optimera användningen, förbättra logistiken och minska antalet maskiner på plats. Dessutom flyter arbetet smidigare när personalen vet att maskinerna står kvar där de lämnade dem.

Kontakta oss så berättar vi hur du får koll på projektets resurser

Allt i samma system

Maskinstyrningen hanterar du i samma enkla användargränssnitt som du är van vid om du använder Infobric Ease som exempelvis personalliggare. Nu är det du som bestämmer hur maskinerna på byggarbetsplatsen används. Och med den säkerheten kan du lägga tiden på jobbet som ska göras.

På maskinen eller liften monteras en elektronikenhet som du kan läsa mer om här.

Det är smartare att dela

En liftpool som hanteras helt digitalt och där både entreprenör och uthyrare har full koll och sparar både tid och kostnader.

Se hur Ramirent hanterar en maskinpark direkt ute på Skanskas miljardprojekt i Kalmar i filmen eller läs mer om projektet.

Infobric maskinstyrning

Allt du behöver för en trygg maskinstyrning på byggarbetsplatsen

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.