nyhet

05/03/2020

Infobric och TelliQ ställer ut på Nordbygg 2020

Nordbygg är norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Under fyra dagar, 29/9 – 2/10, samlas 800 utställare och nästan 50 000 besökare. Infobric och nyförvärvade dotterbolaget TelliQ finns på plats och presenterar produkter som underlättar för alla som arbetar på en byggarbetsplats.

Tillsammans minskar vi dina kostnader och ökar säkerheten

Vi välkomnar dig till två montrar på Nordbygg. I monter B14:30 kan du bekanta dig med vårt gemensamma utbud av smarta produkter för byggarbetsplatsen. Produkter som förenklar din vardag samtidigt som de hjälper dig att få ordning och reda, minskar kostnader och minimerar risker.

I den andra montern, C03:30, får du uppleva spännande möjligheter för att digitalisera viktiga arbetsprocesser för platsledningen. Digitaliseringen innebär också att du ökar såväl säkerhet som effektivitet.

Nyheter och lanseringar du inte vill missa!

TelliQ lanserar tjänsten Mina Verktyg som består av en liten hårdvara som fästs på exempelvis verktyg eller annan utrustning samt en app där man kan överblicka alla sina verktyg, se var de befinner sig, samt om de är tillgängliga.

Mina verktyg blir en ny modul i Fleet-plattformen som håller koll på alla dina resurser både på och utanför byggarbetsplatsen.

Infobric lanserar nya funktioner som t ex kompetenshantering i Infobric Ease som gör det enkelt att säkerställa att personal har rätt kompetenser för att utföra arbeten på byggarbetsplatsen.

Du kan också bekanta dig med Infobrics Ease Smart Lock. Låset är ett elektroniskt och mobilt dörrlås som monteras helt utan åverkan eller behov av elinstallatör. Digitala nycklar utan kortläsare ger behörighet.

Läs även

» Inför Nordbygg: Vi tog pulsen på marknadscheferna Marie Skeppstedt, Infobric, och Marcus Östergårde, TelliQ.

Nyfiken på produkter från Infobric och TelliQ?

» Besök oss på Nordbygg, monter B14:30 och C03:30.

» På webben finns vi 24/7
infobric.se/produkter
telliq.com

VARMT VÄLKOMMEN!

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.