nyhet

17/11/2017

Infobric ett av de snabbast växande teknologiföretagen i Sverige

Infobric AB är återigen med i rankingen över de 50 snabbast växande teknologiföretagen i Sverige – Sweden Technology Fast 50. Ett bevis på att Infobric leder den tekniska utvecklingen i sin bransch och att bolaget är en stark kraft i utvecklingen av framtidens digitala byggbransch.

Med en tillväxt på 377% är Infobric återigen med i Deloittes ranking av Sveriges 50 snabbast växande teknologiföretag. Rankingen, som i år genomförs för fjortonde gången, inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi, från internet, datorer och annan datautrustning till Life Sciences.

– För oss är vår medverkan i Technology Fast 50 ett hedersfullt bevis på att vi leder den tekniska utvecklingen i vår bransch och att vi är en stark kraft i utvecklingen av framtidens digitala byggbransch. Vi har haft en fantastisk tillväxt de senaste åren, och efterfrågan på såväl våra elektroniska hårdvaruprodukter som smarta digitala tjänster som ökar säkerheten och effektiviteten på byggarbetsplatsen är fortsatt hög. Utmärkelsen ger oss ytterligare en injektion i vår strävan att bidra till innovativ och värdeskapande teknologi, säger Dan Friberg, VD Infobric.

Sweden Technology Fast 50 har instiftats av Deloitte och är den enda särskilda utmärkelsen för teknologiföretag i Sverige. Rankingen baseras på företagens genomsnittliga intäktsökning under den gångna fyraårsperioden enligt tillgängliga årsredovisningar hos Bolagsverket per den 31 juli.

– Börsklimatet har varit extremt gott de senaste åren och för svenska teknologibolag speciellt. Årets lista har flest noterade bolag i rankingens historia. Även utanför börsen lockar svensk teknologi riskkapital på rekordnivå, säger Erik Olin, partner på Deloitte och ansvarig för Sweden Technology Fast 50.

För ytterligare information, besök: fast50.se

Presskontakt:
Dan Friberg – VD Infobric
Tel: +46 707 88 75 44
E-post: dan.friberg@infobric.se

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.