Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Infobric Fleet söker

Utvecklare

Vill du vara med och skapa smarta lösningar i vårt utvecklingsteam? Vi är ett av nordens mest snabbväxande SaaS-bolag och söker löpande nya talanger som kan förstärka vår utvecklingsorganisation.

Välkommen att anmäla ditt intresse via mail. Har du frågor? Kontakta mig!


Eva Ljung

HR
eva.ljung@infobric.com

Om Infobric Fleet

Vi är ett nordisk marknadsledande SaaS företag som skapar enkla lösningar på svåra problem. Detta uppnår vi genom våra webb och app-tjänster som förenklar hanteringen av fordon, maskiner, och utrustning för företag på den nordiska marknaden.

Med våra ca 10 000 kunder och 100 000 tals uppkopplade enheter är vi med och driver stora delar av samhällets digitala utveckling. Vi växer snabbt, och i en strävan att fortsätta förbättra våra tjänster mot kund söker vi dig som älskar kluriga utmaningar och att aktivt vara med och lösa dom.

Infobric Fleet utvecklar SaaS-tjänster på webb och mobilplattformar för att förenkla våra kunders ägande och hantering av fordon, maskiner, utrustning och verktyg. Med hjälp av våra lösningar underlättar vi hanteringen genom att erbjuda funktioner för körjournaler, planering och uppföljning av service och underhåll, kostnadsuppföljning, verktygsspårning samt mycket annat som utgör stora utmaningar för kunden att annars administrera.

Tekniskt arbetar vår utvecklingsorganisation med alla delar som gör detta möjligt. Det handlar om utvecklingen, konfiguration och test av både hårdvara och mjukvara som gör datainsamlingen möjlig, men inte minst strukturering, bearbetning och presentation av informationen på ett för kunden värdeskapande sätt. Inom teknikområden som webb, mobila applikationer och IoT sker snabb utveckling och vi vill också vara med och se vad teknikutvecklingen kan möjliggöra för framtida tjänster för våra kunder.

Vi jobbar i team med utveckling och förvaltning av våra lösningar för mobil-appar, webbtjänster och rapporter men också med utveckling och test av firmware och konfigurationer av våra hårdvaror.

Som ett viktigt led i vår utveckling av produkter och nya marknader söker vi flera medarbetare som kan stärka våra utvecklingsteam i roller som webbutvecklare, apputvecklare (android & ios), testautomatisering och lösningsarkitektur.

Du kommer bli en del av ett lösningsorienterat och prestigelöst team, där medlemmarna hjälper varandra för att tillsammans lösa de uppgifter de ställs inför, och där ständiga förbättringar är en naturlig del av arbetet.


Låter det spännande och känner du att du vill vara med på vår utvecklingsresa?


Skicka ett mail där du beskriver varför du vill jobba hos oss tillsammans med ett CV och personligt brev.

Vem/vilka vi söker

Vi tror du gillar utmaningar inom systemutveckling och datateknik samt har en bakgrund med examen från Högskola eller Universitet inom dessa områden. Självklart söker vi även de som förvärvat sina kunskaper genom arbetslivserfarenhet.


Du behöver besitta ett strukturerat arbetssätt och gilla att jobba i team, vare sig dina kollegor sitter bredvid dig eller på någon helt annanstans i världen. Ett stort engagemang och eget driv är viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att jobba i team med utveckling och förvaltning av system/mjukvara inom teknikområden som webb, mobil-appar, databaser och IoT.

Att du talar och skriver bra svenska och engelska är av vikt, då vi och teamen värdesätter god social förmåga och språket är en viktig nyckel för att förstå samt lösa problem tillsammans med andra.

Placering: Vi har kontor i Arboga (HQ), men kontor i Stockholm, Örebro, Jönköping och Malmö.

 

En inkluderande och jämställd arbetsmiljö är en självklar del av vårt arbete. Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi tror att en jämlik arbetsplats skapar bättre förutsättningar för oss att lyckas tillsammans.

Ansökan

Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan eller eventuell frågor skickas till:

Eva Ljung
HR
eva.ljung@infobric.com


Eller till


Carl-Henrik Wallenlöv

Manager R&D, Infobric Fleer (TelliQ AB)
carl-henrik.wallenlov@infobric.com

Infobric Fleet

Vi är ett nordisk marknadsledande SaaS företag som skapar enkla lösningar på svåra problem. Detta uppnår vi genom våra tjänster som förenklar hanteringen av fordon, maskiner, utrustning och verktyg för företag på den nordiska marknaden. 

företagsbil infobric fleet
Back to store
Close