Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Tidrapportering

Med funktionen Tidrapportering får du mer tid att lägga på projekten istället för administrationen. Tid rapporteras dagligen in digitalt via vår app och blir direkt tillgängligt för fakturering eller lönehantering.

  • Debiterbar & lönegrundande tidrapportering
  • Hantverkarna registrerar tid i appen
  • Integration till dina affärs- & lönesystem

Daglig tidrapportering

Tidrapportering i mobilen

Har du medarbetare ute på fältet kan det vara en utmaning att få in tidrapporter för fakturerings- och lönearbetet. Med digital tidrapportering direkt via telefonen förenklas flödet och ger löneadministratören en trygghet.

Vill du ha en personlig genomgång av vårt system? Boka en webbedemo!

Projektspecifik tidrapportering

Koppla arbetstimmar till rätt ställe

Medarbetaren på fält rapporterar in sina timmar under projektets gång så att du får bättre koll på alla delmoment.

 

Som administratör kan du också koppla timmar till ett specifikt projekt i efterhand. Funktionen gör det enkelt för dig att hantera arbetstid på företagets alla olika projekt, och motverkar risken att debiterbara timmar inte faktureras.

Så använder våra kunder tjänsten

Vanliga frågor och svar

Ja, det finns en inställning för detta.

Ja, det kan både fältpersonal och administratörer göra och det går även att skicka ut automatiska påminnelser om någon glömt rapportera in sin tid. Detta går att göra via e-post eller SMS. Det går dessutom att få en påminnelse i appen om användaren inte rapporterat in åtta timmar föregående dag.

Ja, det går bra. Administratören kan sedan attestera den sammanlagda tiden oavsett vilket projekt det tillhör. Alternativt kan en projektledare visa tid som ingår i sitt projekt, oavsett anställd, och därifrån attestera enbart projektets timmar.

Ja, vi lägger in de lönearter/tidkoder ni vill att era medarbetare ska kunna tidrapportera på. Dessa matchas sedan mot ert lönesystem så att underlaget blir komplett inför lönekörningen.

Fler tjänster från Infobric

Project Management

En överblick över arbetsordrar, utgifter, arbetstimmar, offerter och materialkostnader på projektbasis.

Företagsbil

Koppla upp företagets fordon och förenkla för både förarna och administrationen – samtidigt som du håller dig uppdaterad om alla företagets bilar och fordonskostnader.

Arbetsorder

Med vår arbetsorder får du bättre koll på er orderhantering och fakturerar både snabbare och mer precist.

Back to store
Close