Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Kalkyl & offert

Helt digitalt arbetssätt som ger dig full koll på projektvinsten, redan innan arbetet drar igång.

  • Beräkna er vinst - innan arbetet startat
  • Möjlighet till mer precisa offerter
  • Skapa offerter och arbetsorder från kalkyler

Håll koll på vinstmarginalen

Beräkna kostnader smidigt

Skapa enkelt en kalkyl där du ser hela projektets kostnader och vinstmarginal. Du väljer själv hur detaljerad din kalkyl ska vara, till exempel kan du basera den på inköpspriser från dina grossister och kategorisera olika typer av kostnader på flera rader.

Underlag för offertering

Alltid rätt offert

Baserat på din kalkyl kan du erbjuda dina kunder precisa offerter där alla kostnader är inräknade – något ni båda vinner på. Kalkylen kan även ligga som grund inför en projektuppföljning för att stämma av arbetets utfall.

Vill du få en personlig genomgång av vårt system? Boka in en webbdemo!

Oslagbar uppföljning

Ett digitalt arbetssätt

I Kalkyl & offert jobbar du helt digitalt. All information sparas och är sökbar för framtida uppföljning vilket ger dig bättre koll på företagets ekonomi och lönsamhet.

byggarbetsplats med människor

Så använder Contractor Bygg vår tjänst

Vanliga frågor och svar

Genom att skapa en kalkyl kan du även skriva ut och spara offerter direkt från systemet. Vi tar gärna fram en mall tillsammans med er som innehåller den information ni vill ha med i era offerter.

Ja, med prislistor kopplade till en specifik kund kommer kundens pris automatiskt visas när en artikel läggs till i kalkylen.

Nej, du kan skapa en arbetsorder baserat på kalkylen och välja vilka uppgifter som ska följa med till arbetsordern. På så sätt skapas det även en koppling mellan kalkylen och arbetsordern. Det gör att du löpande kan göra ekonomisk uppföljning för att jämföra kalkylen mot det verkliga utfallet.

Ja, ingen information försvinner om du inte aktivt väljer att radera den. Är kalkylen kopplad till en kund som finns i ert kundregister är det dessutom möjligt att söka på kundens offerthistorik.

Fler tjänster från Infobric

Project Management

En överblick över arbetsordrar, utgifter, arbetstimmar, offerter och materialkostnader på projektbasis.

Företagsbil

Koppla upp företagets fordon och förenkla för både förarna och administrationen – samtidigt som du håller dig uppdaterad om alla företagets bilar och fordonskostnader.

Arbetsorder

Med vår arbetsorder får du bättre koll på er orderhantering och fakturerar både snabbare och mer precist.

Back to store
Close