Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Arbetsorder

Med vår arbetsorder får du bättre koll på er orderhantering och fakturerar både snabbare och mer precist.

  • Attestera för faktura och lönehantering
  • Skapa arbetsorder direkt från offert
  • Samla alla kostnader på ett ställe

Arbeta smartare

Låt arbetsordern bli fakturagrundande

Eftersom att all information samlas i projekthanteringssystemet kan ni enkelt hålla er uppdaterade om hur arbetet fortlöper. Attesterad arbetsorder skickas till era affärs- och lönesystem för lönehantering och fakturering.

Funktionalitet i det enkla

Rapportera dagens arbete direkt i mobilen

Dokumentera arbetets material-och tidsåtgång enkelt och smidigt direkt i appen! Större projekt kan snabbt brytas ner till mindre moment. Vid behov kan en ÄTA snabbt skapas upp i appen och fältpersonalen dokumenterar enkelt sitt arbete genom att fylla i blanketter och checklistor, samt bifoga bilder.

Vill du få en personlig genomgång av vårt system? Boka in en webbdemo med mig!

Flexibel funktionalitet

Arbeta enkelt med återkommande arbeten

Har du ett serviceavtal? I webbportalen kan du välja att dina arbetsorder blir återkommande, exempelvis varje vecka, månad eller år.

Så använder Contractor Bygg tjänsten

Vanliga frågor och svar

Ja. Ni kan även skapa en ÄTA på en befintlig arbetsorder.

Ja, det går bra. Det går även att göra enskilda frågor eller val i en blankett obligatoriska, om inte hela blanketten ska vara obligatorisk.

Med hjälp av olika tidsintervaller kan du till exempel välja att en arbetsorder ska återkomma varannan vecka, en gång i månaden eller en gång per år. Ni kan när som helt enkelt gå in och uppdatera arbetsordern eller ändra tidsintervall för när den ska återkomma.

Ja, det går bra. En arbetsledare kan till exempel få rättighet att skapa arbetsorder medan fältpersonalen endast får fram informationen de behöver för att kunna genomföra arbetet och kunna registrera timmar och material på ordern.

Fler tjänster från Infobric

Project Management

En överblick över arbetsordrar, utgifter, arbetstimmar, offerter och materialkostnader på projektbasis.

Företagsbil

Koppla upp företagets fordon och förenkla för både förarna och administrationen – samtidigt som du håller dig uppdaterad om alla företagets bilar och fordonskostnader.

Kalkyl & offert

Helt digitalt arbetssätt som ger dig full koll på projektvinsten, redan innan arbetet drar igång.

Back to store
Close