Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Spåra dina verktyg med Tool Tracker

Infobrics Tool Tracker är den kompakta och stryktåliga spårningslösningen som håller koll på dina verktyg i realtid. Tool Trackern är designad för de tuffaste miljöerna och är så diskret och lätt att du knappt märker att den är där. Med möjligheten att fästa den på nästan allt du vill hålla koll på, är Tool Tracker din pålitliga partner för att spåra och snabbt inventera dina verktyg och maskiner. All information är dessutom lättillgänglig via mobilen eller datorn.

Så fungerar Tool Trackern

Tool Tracker använder Bluetooth-teknik för att kontinuerligt sända sin position till omkringliggande enheter. Det är därför den är så liten och kompakt, för att den utnyttjar närliggande sändare och mottagare för att skicka ut sin signal. Detta innebär att den kan interagera med din mobiltelefon, signalmottagare, eller till och med din elektroniska körjournal för att säkerställa kontinuerlig spårning.

3 saker som Tool Trackern kan koppla upp sig mot.

Mobilen

Din arbetstelefon gör mer än bara visar närhet till dina verktyg; den fungerar som en bro för att både sända och ta emot signaler från dina Tool Trackers. Detta säkerställer att dina tool trackers alltid har av en stabil uppkoppling.

Easy Tracker

Easy Tracker är din pålitliga signalmottagare för lagret, verktygsboden eller containern där fast strömanslutning finns tillgänglig. Den fungerar som en central hubb för dina spårade verktyg och maskiner.

Körjournalen

Sveriges mest användarvänliga körjournal erbjuder mer än bara enkel reseregistrering. Den har inbyggd kapacitet att automatiskt samla signaler från Tool Trackers i närheten. Perfekt för dig som förvarar verktyg i bilen.

Automatisk verktygsinventering

Med Infobric Tool Tracker och vårt inventeringssystem kan du arbeta med en systemsäker process för dina viktigaste verktyg. När verktygen står på sin utvalda plats i depån eller i företagsbilen checkas verktyget automatiskt in. Saknas verktyget får du exakta tider då verktyget senast befann sig på platsen.

 

Hantverkare som spårar utrustning och verktyg i mobilen

Kom i kontakt med oss.

Försäljning

0589 - 123 76

Vanliga frågor och svar.

Genom att nyttja tekniken Bluetooth Low Energy (BLE) och våra 80 000 uppkopplade fordon, maskiner och verktygsbodar kan du få realtidsdata (var femte sekund) på samma sätt som med en direktuppkopplad enhet. Med hjälp av denna teknik kan spårningstaggen göras så pass liten att den enkelt går att fästa på dina verktyg utan att vara i vägen.

Tool Tracker kan fästas på flera olika sätt beroende på verktygets storlek och utseende. Kontakta din säljare så kan vi skräddarsy din leverans.

Infobric Tool Tracker har ca tre års batteritid. När batteriet börjar ta slut får administratören en notis om att det är dags att byta ut enheten. Enheten källsorteras enligt elektronikavfall och eller skicka tillbaka till Infobric för återvinning.

Vill du veta mer?

Ange dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fler tjänster.

Verktygshantering

Verktyg & utrustning

Det kompletta systemet för verktygshantering och effektiv utrustningsanvändning. Spåra dina verktyg och få total koll med ett smart inventeringssystem.

Lösningar för lätta fordon

Se våra lösningar för tjänstebilar, firmabilar och förmånsbilar. Vi erbjuder Elektroniska körjournaler, milersättning och fleet management-system som förenklar er arbetsdag

Hantverkare som använder verktygsspårning i mobilen

Service & underhåll

Digitalt verktyg för service och underhåll. Se larm och felkoder i systemet, boka service och besiktningar och meddela dina förare.

Back to store
Stäng