Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Large fleet

Vi hjälper dig att komma igång!

Welcome to a world of Ease.

Ease Fleet är en portal som kopplar upp alla era fordon, maskiner och verktyg. Där kan du till exempel se körjournal, position, motortimmar, körbeteende, servicebokningar och miljöuppföljning. Vi hjälper er automatisera manuella processer för föraren som behöver registrera mil, chefen som attesterar och ekonomiansvarig som betalar ut milersättning.

Körjournalsguiden innehåller allt du behöver veta om körjournaler, och massor med tips kring hur du gör hanteringen av företagsbilar så enkelt och smidigt som möjligt.

Produkterbjudande.

Våra tjänster för större fordonsparker.

  • Smidig kontohantering och accessstyrning med Single Sign-on via exempelvis Microsoft.
  • Smarta och lättillgängliga körbeteendeanalyser och CO2-mätning
  • Digitialt besiktnings- och serviceflöde för hela fordonsparken
  • Egen projektledare som hjälper dig och ditt företaget med avtal/compliancefrågor, installation, onboarding och support

Ease Fleet för

Förmånsbilarna

Förenkla för både förare och löneadministratör genom att koppla upp företagets förmånsbilar. Automatisk körjournal med trängselskatt enligt Skatteverkets riktlinjer. Lätt att granska direkt i mobilen. Läs mer.

Förmånsbilstagare använder elektronisk körjournal
företagsbil med gpsspårning

Ease Fleet för

Företagsbilarna

Koppla upp era företagsbilar och förenkla för både förarna och administratör – samtidigt som du håller dig uppdaterad om alla företagets bilar och fordonskostnader. Läs mer.

Du behöver bara ert organisationsnummer för att förhandsvisa hela er fordonspark i vårt system. Prova själv, helt kostnadsfritt.

Innehavskostnad - Inte längre bara en kostnadsprognos?

TCO-kalkylen ger företaget kostnadskontroll

Du har säkert sett det förut, en TCO-kalkyl som snabbt sätts ihop med data som kanske inte alls representeras av verkligheten. Men med moderna digitala verktyg kan du nyttja TCO-kalkylen som ett robust budgetverktyg – genom att använda företagets faktiska fordonsdata!

Gratis whitepaper

Skapa framtidens bilpolicy

Dags att revidera din bilpolicy? Ja, det är faktiskt god tid att börja ta tag i hur ditt företags framtida bilpolicy ser ut – ny lagstiftning, nya arbetsrutiner och de allt mer kostnadseffektiva elbilarna gör det minst sagt aktuellt.

Med vår checklista får du diskussionsunderlaget för att skapa en så kostnadseffektiv och miljöanpassad bilpolicy – och fordonspark – som möjligt
Framtidens bilpolicy framsida

Möt tunnelbyggarna som låter Infobric hjälpa till att hålla ordning

Implenia bygger tunnlar med uppkopplade fordon och mätinstrument

Hur fungerar egentligen en arbetsplats där digitala verksamhetsstöd finns djupt rotad i företagskulturen? Häng med ner i tunnlarna på Förbifart Stockholm och hör Erik Arrhenius, fordonsansvarig på Implenia Sverige, själv berätta. 

Fler artiklar för dig med stor fordonspark

Möt företaget som valde att koppla upp alla tjänstebilarna till Ease Fleet

Hemsö AB: ”Att införa elektroniska körjournaler är ren effektivisering och för att göra vardagen enklare för både personal och ledning.” 

Vilka har egentligen nytta av en elektronisk körjournal - vi klargör!

Med uppföljning av körbeteende kan du öka säkerheten, minska slitaget och kapa bränslekostnader.

Körjournalsguiden

Varför elektronisk körjournal? Vi reder ut allt från Skatteverkets förordningar till hur en Elektronisk körjournal kan kopplas ihop med tjänster där du och dina kollegor kan spara tid, massor av tid!

Back to store
Stäng