Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Infobric Fleet söker

Förstärkning till Hårdvaru-teamet

Infobric Fleet söker förstärkning till vårt Hårdvaruteam. Vi är ett nordiskt marknadsledande SaaS företag som skapar enkla lösningar på svåra problem. Vill du jobba med test och utprovning av nya produkter och uppdateringar inom IoT? Vi söker en driven tekniker/ingenjör att förstärka vårt team.

Välkommen att söka via mail. Glöm inte ditt CV!  Har du frågor? Kontakta mig!

Eva Ljung

HR

eva.ljung@infobric.com

Om Infobric Fleet

Vi är ett nordisk marknadsledande SaaS företag som skapar enkla lösningar på svåra problem. Detta uppnår vi genom våra tjänster som förenklar hanteringen av fordon, maskiner, utrustning och verktyg för företag på den nordiska marknaden.

Med våra över 100 000 användare är vi med och driver stora delar av samhällets digitala utveckling. Vi växer snabbt, och i en strävan att fortsätta förbättra våra tjänster mot kund söker vi dig som älskar kluriga utmaningar och att vara med och lösa dom.

Utvecklingsavdelningen

Infobric Fleet utvecklar SaaS-tjänster på webb och mobilplattformar för att förenkla våra kunders ägande och hantering av fordon, maskiner, utrustning och verktyg. Med hjälp av våra lösningar underlättar vi hanteringen genom att erbjuda funktioner för körjournaler, planering och uppföljning av service och underhåll, kostnadsuppföljning, verktygsspårning samt mycket annat som utgör stora utmaningar för kunden att administrera.


Tekniskt arbetar vår utvecklingsorganisation med alla delar som gör detta möjligt. Det handlar om konfiguration och test av den hårdvara som gör datainsamlingen möjlig, men inte minst strukturering, bearbetning och presentation av informationen på ett för kunden värdeskapande sätt. Inom teknikområdet IoT sker snabb utveckling och vi vill också vara med och se vad tekniken kan möjliggöra för framtida tjänster för våra kunder.

Vi jobbar i team med utveckling och förvaltning av våra lösningar för mobil-appar, webbtjänster och rapporter men också med utveckling och test av firmware och konfigurationer av våra hårdvaror.

 

Vem är du?

Vi tror du har någon form av teknisk utbildning och bakgrund. Gärna inom området mät- /kommunikationsteknik, med ett gediget teknikintresse och driv att ständigt lära dig mera.

Du har hög social förmåga och gillar att lösa problem tillsammans med andra. Du har ett strukturerat arbetssätt och inser vikten av att dokumentera ditt arbete och resultat. Du gillar att testa hur saker fungerar, hitta problem och lösa dom. Du talar och skriver bra svenska och engelska. Du har såklart god datorvana och har erfarenhet av att lära dig nya verktyg och system.

Som medarbetare i hårdvaruteamet ansluter du till ett positivt gäng som möjliggör förutsättningar för våra mjukvarutjänster.

Teamet ansvarar för:

 • Löpande tester och fältprov av nya versioner av Firmware för våra telematikenheter
  3rd line support.
 • Experthjälp vid mer komplexa kundärenden inklusive felsökning/analys på plats hos kunden.
 • Utvärdering/Provning av nya hårdvaror (Telematik-enheter, Sensorer mm)
 • Kundanpassningar exempelvis speciella kablage
 • Bidra i företagets löpande kvalitetsarbete för att förbättra vår tjänst till kund

Vad kan du förvänta dig av oss?

 • En familjär stämning med hjälpsamma kollegor och mycket kontakt med kunder, partners och leverantörer
 • En snabbväxande, prestigelös organisation med stora karriärmöjligheter
 • En lärorik miljö med spännande, komplexa produkter
 • Stort kundfokus då vi drivs av att få våra kunder att jublaPlacering: Arboga. Arbetet kan innebära resor i viss omfattning, exempelvis för att felsöka hos kund.

Ansökan

Ansökningar behandlas löpande.

Vid frågor kontakta:

Eva Ljung
HR
eva.ljung@infobric.com

Carl-Henrik Wallenlöv
Manager R&D, Infobric Fleet
carl-henrik.wallenlov@infobric.com

Infobric Fleet

Vi är ett nordisk marknadsledande SaaS företag som skapar enkla lösningar på svåra problem. Detta uppnår vi genom våra tjänster som förenklar hanteringen av fordon, maskiner, utrustning och verktyg för företag på den nordiska marknaden. 

företagsbil infobric fleet
Back to store
Close