Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Fordon- och verktygshantering för byggbranschen

Tillsammans med våra bygg och anläggnings-kunder har vi skräddarsytt vår plattform mot er bransch. En plattform som hjälper dig komma igång med din digitaliseringsresa, på din nivå.

Fordon- och verktygshantering för byggbranschen

Tillsammans med våra bygg och anläggnings-kunder har vi skräddarsytt vår plattform mot er bransch. En plattform som hjälper dig komma igång med din digitaliseringsresa, på din nivå.

Välkommen till en annorlunda körjournalsleverantör

Välj en körjournalslösning utan bindningstid

Med en körjournalstjänst utan bindningstid kan du vara säker på att din leverantör gör allt för att produkten hela tiden ska vara uppdaterad och redo för din arbetsdag. Det är också vår garanti för att du snabbt ska kunna komma igång och där du dessutom har möjligheten att påverka produkten du använder, oavsett om du representerar ett litet eller stort företag.

ALLTID

Utan bindningstid

Hos Infobric kan du alltid handla utan krångliga bindningstider, prova själv! Är du inte nöjd betalar du inget.

NYHET

Automatisk Förar-ID

Varje resa kräver en förare enligt Skatteverkets regler. Smart blåtandsteknologi gör processen helt automatisk.

NYHET

Spåra dina verktyg

Mer än bara en körjournal. Infobrics körjournalsenheter spårar dina verktyg och låter dig få totalkontroll på företagets utrustning, via karta och inventeringssystem.

Nu ännu enklare att få kontroll

Kom igång idag

Det är viktigt att körjournalen faktiskt fungerar med din fordonspark. I och med stora förändringar i Sveriges fordonsparker under de senaste fem åren har vi blivit experter på att vägleda svenska företag i deras digitaliseringsresa. Påbörja din idag!

När utrustning & verktyg blir en utmaning

Ordning & reda på verktygen

Se verktygens position och tillhörande dokument i ett digitalt inventariesystem. Med hjälp av nästan 100 000 uppkopplade fordon som hela tiden skickar in verktygens position kan vi erbjuda en liten, diskret spårningsenhet med lång batteritid.

NYHET

Helt automatiskt inventering

Koppla upp viktiga verktyg och upptäck hur du får totalkontroll på inveteringsprocessen. Med uppkopplade depåer eller byggbodar pingas dina verktyg i realtid.

VERKTYGSPOSITION

Spåra verktyg på kartan

Vem, var, hur & när. Är det frågor du och dina kollegor ofta brottas med när arbetsdagen börjar och verktyg fattas? Få positionsöversikt direkt i telefonen.

NYHET

Dina verktygs digitala liv

Vet du vilken inhyrd utrustning du har i företaget idag? Få totalkontroll på hela verksamheten och upplev samtidigt en enkel portal för all dokumentation som rör din utrustning.

Spårning & Automatisk Inventering

Så kommer du igång

Vi utvecklar ständigt smarta funktioner för dig som jobbar inom bygg och hantverk. Med en uppkopplade fordonspark genom Infobric har du alltid en tydlig och enkel väg till din fortsatta. Alltid med stöd på vägen.

Det här är Infobric

Digitala verktyg för säkra och effektiva byggprojekt

Vi växer och lär oss tillsammans med våra kunder. Det har gjort att vi idag har Sveriges bredaste paketeringen mot Byggbranschen. Läs mer om våra systerbolag här nedanför.

INFOBRIC WORKORDER

Arbetsorder & Projektuppföljning för dig inom byggbranschen

Fokusera på projekten istället för administrationen. Infobric Workorder rymmer hela kedjan i din projektstyrning, från kalkylunderlag till digital arbetsorder och tidrapportering.

INFOBRIC CONSTRUCTION

Leverantörsuppföljning skapar insyn & kontroll i byggbranschen

Spara tid och pengar genom att digitalisera hela kedjan av leverantörer och uppföljning och få koll dygnet runt på samtliga underleverantörer under hela projekttiden.

INFOBRIC CONSTRUCTION

Närvarokontroll för både egen personal & underentreprenörer

Flexibelt system som är känt för sitt användarvänliga gränssnitt och används på 10 000-tals byggarbetsplatser i Norden. 

Kom i kontakt med oss.

Kundservice

0589 - 123 76

Vanliga frågor och svar.

Tjänstebilar används vanligen i tjänsten. Exempel på tjänstebilar är polisbilar och ambulanser. Men det kan också finnas tjänstebilar som arbetsgivaren låter dig använda även för privat bruk, detta blir då en förmån och bilen klassas som förmånsbil. En bil som inte får användas mer än ringa omfattning i privat bruk kallas företagsbil!

En företagsbil är en bil som i huvudsak ska användas till tjänsteresor. Den får dock användas för privat körning i ringa omfattning – högst 10 tillfällen per år och en sammanlagd körsträcka på högst 100 mil. Andra vanliga synonymer i vardagligt språk är servicebil, tjänstebil eller skåpbil.

Ja, alla resor som inte är tänkt att skattas som privata resor ska bokföras med hjälp av körjournal. Det finns inget utryckligt lagkrav på att körjournal ska föras, men som företag har man skyldighet att bevisa att företagets fordon inte använts mer privat än vad som angetts.

Det beror på hur ert upplägg för milersättning ser ut, något som styrs av företagets Bilpolicy. Manuell hantering av milersättning skapar ofta stora mängder administrativt arbete och vi rekommenderar en digital och automatisk lösning redan vid ett fåtal förmånsbilar i verksamheten.

Ja tack! Jag vill veta mer.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng