Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Ease Fleet: Så hanterar, godkänner och attesterar du din körjournal

Produktchef Joel Verpers visar hur enkelt det går till att hantera din körjournal, oavsett om du kör företagsbil eller förmånsbil.

För dig med förmånsbilar finns det flera alternativ för att registrera resan som privat alternativt tjänsterelaterad. Med förmånsbilspaketet från Infobric Fleet kan du som förmånsbilsägare ta del av digitala flöden för milersättning via leasingbolaget eller lönesystemet.

Du behöver bara ert organisationsnummer för att förhandsvisa hela er fordonspark i vårt system. Prova själv, helt kostnadsfritt.

Back to store
Close