Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Därför samarbetar Infobric med CarPay Fleet

“Det blev ramaskri när trängselskatten blev föremål för förmånsbeskattning” säger Anders Falk på CarPay Fleet. Som tur var kunde de tillsammans med Infobric Fleet lösa problemet med trängselskattshantering för företagens alla förmånsbilar. 

 

Har du också förmånsbilar och vill veta mer om hur du kan automatisera flödet för både trängselskattshantering och bilersättning? Kontakta oss så berättar vi mer.

Du behöver bara ert organisationsnummer för att förhandsvisa hela er fordonspark i vårt system. Prova själv, helt kostnadsfritt.

Back to store
Close