Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka

Digital inrapportering ger Arbetslaget Hjelm & Co full koll på sina arbetsorder

När Infobric kom i kontakt med Arbetslaget Hjelm & Co var de i gång med att utveckla ett eget projekthanteringssystem. De hade dock kört fast och saknade vissa viktiga funktioner kring inrapportering av material, tid och uppföljning. Infobrics tjänst Infobric Workorder uppfyllde dessa bitar och tillsammans kartlades övriga behov för att möta Arbetslaget Hjelm & Co:s arbetssätt. Enkelheten i både appen ute på fält och i webbtjänsten var det som gjorde att valet föll på Infobric Workorder.

– Under uppstartsfasen fick vi den hjälp vi behövde och alla som skulle använda tjänsten fick utbildning på plats. Många saker säger sig själv när du väl är i gång men till en början uppskattade vi verkligen hjälpen vi fick, säger Henrik Ahlbin, projektchef på Arbetslaget Hjelm & Co.

Arbetslaget Hjelm & Co använder sedan 2016 Infobric Workorder och successivt har företagets behov såväl som tjänsten utvecklats och förändrats.

– Det bästa med samarbetet är att Infobric är lyhörda och att det finns en vilja att förbättra tjänsten tillsammans med oss som kund, säger Henrik Ahlbin.

" Under uppstartsfasen fick vi den hjälp vi behövde och alla som skulle använda tjänsten fick utbildning på plats. Många saker säger sig själv när du väl är i gång men till en början uppskattade vi verkligen hjälpen vi fick. "
– Henrik Ahlbin, projektchef på Arbetslaget Hjelm & Co

Tjänsten ger framför allt Arbetslaget Hjelm & Co en säker lösning eftersom allt numera rapporteras in digitalt och inte längre på papperslappar som riskerar att komma bort. De får full koll på bland annat material, leverantörsfakturor och timmar. Informationen kopplas direkt till arbetsordern och finns samlad i ett och samma system.

– Jag rekommenderar gärna Infobric Workorder, faktum är att det har jag redan gjort till flera av våra samarbetspartners. Med Infobric Workorder kan även de få en bättre koll på sin verksamhet. Det gynnar både dem och oss i det långa loppet, säger Henrik Ahlbin.

" Jag rekommenderar gärna Infobric Workorder, faktum är att det har jag redan gjort till flera av våra samarbetspartners. Med Infobric Workorder kan även de få en bättre koll på sin verksamhet. "
– Henrik Ahlbin, projektchef på Arbetslaget Hjelm & Co

Malmöbaserade Arbetslaget Hjelm & Co arbetar med stort som smått – som totalentreprenör på större byggprojekt, med ramavtal till fastighetsbolag, ROT-arbeten eller åt privatpersoner ­– inom bygg, badrum, golv och VVS. Genomgående i hela verksamheten är att det finns där ett långsiktigt tänk och viljan att bygga långsiktiga relationer. De strävar alltid efter att hålla en hög kvalitet på de tjänster de utför och byggmaterial som levereras.

Fler lösningar från oss.

Infobric Fleet
Infobric Fleet

Automatiserar manuellt arbete för förare, fordonsansvarig och ekonomi. Med vårt kompletta fordonsregister kan du enkelt hanterar serviceärenden, fordonskostnader, elektroniska körjournaler och mycket mer.

Läs mer
Infobric Equipment
Infobric Equipment

En helhetslösning för full koll på utrustningen. Samla all data om dina maskiner, verktyg och annan utrustning i vår digitala plattform för bättre kontroll, översikt och effektivitet i din resurshantering...

Läs mer
Infobric Hyrma
Infobric Hyrma

Ta hjälp av vårt digitala verktyg för att effektivisera er uthyrning, lagerhantering och fakturering. En modern och smart lösning som gör det enkelt att hålla ordning på alla detaljer.

Läs mer
Fortsätt handla
Stäng