Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka

Slopad pappershantering hjälper Zeri Electric och Zeri VVS att spara både tid och pengar

Företagens fortsatta tillväxt i kombination med kopplingen till affärssystemet Visma Administration 1000 låg bakom beslutet för de båda Zeri-bolagen, Zeri Electric och Zeri VVS, att byta till Infobric Workorder. VD Richard Zellén tyckte dessutom att systemet passade företagen bra eftersom det stämde överens med hans syn på verksamhetsdrift och att det är ett system som kan utvecklas i takt med företagen.

– Vi har alltid haft en bra kontakt med Infobric. Både med säljaren och projektledaren, som efter införsäljningen utbildade oss i arbetsordersystemet på plats så vi kom i gång ordentligt, säger Richard Zellén.

För Zeri innebär det att de aldrig missar något, varken använt material eller nedlagda timmar. Kopplingen till Visma kortar ner den administrativa arbetstiden och företaget sparar både tid och pengar när de nu gått från pappershantering till att samla all information digitalt.

" Vi har alltid haft en bra kontakt med Infobric. Både med säljaren och projektledaren, som efter införsäljningen utbildade oss i projekthanteringssystemet på plats så vi kom i gång ordentligt. "
– Richard Zellén, VD på Zeri Electric och Zeri VVS

– De få gånger vi stöter på problem idag kontaktar vi supporten som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa oss, och dessutom snabbt, säger Richard Zellén.

Anställd på Zeri El & VVS pratar med sina kollegor

Zeri Electric utför alla typer av arbeten inom el, tele och data. Zeri VVS installerar allt inom värme, vatten och kyla. Deras specialområden är servicearbeten, ombyggnationer samt mindre entreprenader. Företagen vill ge sina kunder en helhetslösning där de står för leveranssäkerhet, pålitlighet och en motiverad och kunnig personal som ger allt för beställaren. Zeri Electric och Zeri VVS har kontor i Partille, utanför Göteborg, och verkar i området Storgöteborg.

Fler lösningar från oss.

Infobric Fleet
Infobric Fleet

Automatiserar manuellt arbete för förare, fordonsansvarig och ekonomi. Med vårt kompletta fordonsregister kan du enkelt hanterar serviceärenden, fordonskostnader, elektroniska körjournaler och mycket mer.

Läs mer
Infobric Equipment
Infobric Equipment

En helhetslösning för full koll på utrustningen. Samla all data om dina maskiner, verktyg och annan utrustning i vår digitala plattform för bättre kontroll, översikt och effektivitet i din resurshantering...

Läs mer
Infobric Hyrma
Infobric Hyrma

Ta hjälp av vårt digitala verktyg för att effektivisera er uthyrning, lagerhantering och fakturering. En modern och smart lösning som gör det enkelt att hålla ordning på alla detaljer.

Läs mer
Fortsätt handla
Stäng