Energibesparing

Reglera uppvärmningen till när arbetsplatsen är bemannad

Det finns stora möjligheter att optimera energianvändningen på de flesta byggarbetsplatser genom styrning och övervakning av elektronisk utrustning. Med Ease Automation får du effektiv styrning av uppvärmning och allt är tillgängligt i det lättanvända gränssnittet.

Reglering av uppvärmningen beror till stor del på när arbetsplatsen förväntas vara bemannad, men måste även anpassas i realtid till avvikelser från den förväntade bemanningen.

Miljövänligt och kostnadseffektivt

I Ease hanteras närvaro och accesser, allt i realtid, vilket gör systemet väl lämpat att även styra uppvärmningen på byggarbetsplatsen. Ställ in nattemperaturen på 14 C och dagstemperaturen på 21 C. Sedan löser Ease att det är varmt och skönt när personalen är på plats samt att elfakturan blir angenäm läsning. I funktionen i Ease ingår också mätning av energiförbrukning och generell relästyrning för valfri tillämpning.

Tänk att det kan vara så enkelt att både vara miljövänlig och spara pengar.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.