Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Nu kan du skicka meddelanden till personer på din arbetsplats

Nu kan du skicka meddelanden till personer på din arbetsplats

En av de största utmaningarna på en byggarbetsplats är att nå ut med viktig information. Detta görs nu enklare med en meddelandefunktion, som gör att du kan nå ut till alla på projektet genom appen Ease CheckIn. Detta underlättar informationsflöden på en byggarbetsplats, och ser till att alla får samma information samtidigt.

Håll personer uppdaterade med hjälp av Ease CheckIn.

Vi gör det nu möjligt för platsadministratörer att genom Ease Construction skicka meddelanden till personer på arbetsplatsen med appen Ease CheckIn. Sprid viktig information snabbt och se till att alla som är närvarande på arbetsplatsen notifieras direkt.

Oavsett om du snabbt behöver meddela alla på arbetsplatsen om en brand eller annan fara eller bara vill nå ut med information att det bjuds på tårta, är vår nya meddelandefunktion perfekt för att se till att alla nås av samma information – samtidigt. 

Meddelandet kan ha 2000 ord, vilket betyder att du har god plats till uttömmande information Det är också möjligt att lägga till en bild till meddelandet och det finns även stöd för länkar, vilket kan vara praktiskt vid många tillfällen. Webblänkar kommer automatiskt att tolkas som klickbara länkar i appen och du kan länka till dokument via extern molntjänst.

Så fort du har publicerat meddelandet blir det synligt i appen för alla verksamma på arbetsplatsen. Meddelandet syns som en pushnotis om användaren har godkänt notiser i appen. Vi rekommenderar att pushnotiser tillåts för att man snabbt ska kunna nå fram med viktig information. Du kan följa upp vilka som har sett och läst ditt meddelande, och på sätt försäkra dig om att din information har nått ut till rätt personer. Appanvändare som inte använder appen regelbundet kommer få en påminnelse via sms efter cirka en vecka om att nya meddelanden finns publicerade.

Det är möjligt att avpublicera meddelandet i systemet, om du inte önskar att det ska vara synligt längre.

Saknar någon appen?

Redan när du skriver meddelandet visas en sammanställning av hur många som kommer att nås av meddelandet. Sammanställningen visar vilka som har appen, vilka som inte har appen och kommer få en nerladdningslänk via sms/epost och vilka som saknar kontaktuppgifter och inte går att nå. 

Om någon inte har laddat ner appen får personen alltså ett sms eller epostmeddelande om att ett meddelande väntar i appen, med en länk till nedladdning. Nedladdningen är gratis för alla och det är obegränsat antal användare i Ease CheckIn. Ladda ner appen här.

För att epost eller sms ska sändas krävs det att denna typ av kontaktinformation har blivit registrerad på personen. I Ease Construction kan du se vilka som du saknar kontaktinformation till och som platsadministratör får du automatiskt en varning om personer som är närvarande saknar kontaktuppgift. Detta visas då i statuspanelen. På så sätt upptäcker du saknad information om de verksamma på byggarbetsplatsen och kan komplettera med kontaktuppgifter för ett fullständigt personkort. Med bättre information om medarbetarna har du ökad kontroll och överblick.

Testa kostnadsfritt fram till årsskiftet!

Som kund hos infobric Construction får du kostnadsfritt tillgång till funktionen fram till årsskiftet, och kan börja använda den omedelbart. Den enda förutsättningen är att du utnyttjar Ease CheckIn på ditt projekt.

Kontakta support får att slå på meddelandefunktionen. 

Om Ease CheckIn

Det enkla sättet att registrera närvaro. Med appen Ease CheckIn sköts in- och utcheckning enkelt i Infobrics personalliggare med hjälp av mobilen. Det är ett perfekt alternativ för byggarbetsplatser som jobbar i projekt där det krävs en mobil lösning för personalliggare. Appen har dessutom flera smidiga funktioner för att underlätta vardagen. All hantering görs i appen eller i webbtjänsten Ease Construction.
Back to store
Close