Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Prova tjänsten Fokuskompetenser kostnadsfritt

Prova tjänsten Fokuskompetenser kostnadsfritt

Nu finns det möjlighet att kostnadsfritt prova på tjänsten Fokuskompetenser. Fokuskompetenser är en tilläggstjänst i Ease Construction.

60 dagar kostnadsfritt

Tjänsten Fokuskompetenser innebär att du kan styra kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens.

 

Den 60-dagar långa provperioden gäller för alla svenska arbetsplatser. För dig som bytt till det nya gränssnittet i Ease Construction visas en dialogruta i hörnet längst ner i webbtjänsten som du kan klicka på för att aktivera provperioden. Har du inte redan bytt över till det nya gränssnittet är det alltså ett perfekt tillfälle att göra det nu. 

Vid klick på Läs mer öppnas arbetsplatsens inställningar där tjänsten beskrivs och kan aktiveras. Som standard kommer Byggföretagens obligatoriska utbildning Safe Construction Training*  läggas till som en fokuskompetens med kravet att alla personer på arbetsplatsen ska ha genomfört den. Du lägger enkelt till och redigerar fokuskompetenser och bestämmer vilka krav som ska gälla på just din arbetsplats direkt när du startar igång. Detta går smidigt att justera i efterhand. 

* I april 2020 beslutade Byggföretagens styrelse att från och med 1 juli 2021 ska ett godkänt testresultat från utbildningen vara obligatoriskt för alla som är verksamma vid arbetsplatser där branschorganisationens medlemsföretag ansvarar för eller samordnar arbetsmiljöfrågor.

Om Kompetenser.

Kompetenser består av flera smarta verktyg för att öka säkerheten på arbetsplatsen. Vi underlättar för platsledningen att säkerställa att endast personal med rätt kompetens får utföra kritiska moment på arbetsplatsen och följa upp att verksamma personer som vistas på arbetsplatsen har utbildning inom valda fokuskompetenser. 

Kontakta oss.

Infobric Construction

Back to store
Close