Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Plus Access

Vårt paket Byggarbetsplats Plus Access innehåller allt du behöver för säker inpassering och access på din byggarbetsplats. Med våra access-lösningar kan du säkra att grindar, manskapsbodar, containrar och andra utrymmen endast kan öppnas av behöriga personer. Ett effektivt och smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen.

Kostnaden för tjänsten baseras på antalet uppkopplade enheter per dag. Faktureras månadsvis tillsammans med kostnaden för Byggarbetsplats Start.

Fredrik Laine

Distriktsäljare

Stockholm

+46 (0)722 20 29 28

fredrik.laine@infobric.com

Pris:

Från 11 kr
Kostnaden baseras på antalet uppkopplade enheter per dag. Faktureras månadsvis tillsammans med kostnaden för Byggarbetsplats Start.

Beskrivning

Plus Access

Ingår alltid:

Effektiv styrning på byggarbetsplatsen.

På en byggarbetsplats där flera företag arbetar sida vid sida är samordning och översikt viktigt för att skapa en smidig och säker arbetsmiljö. I Ease Construction blir det enkelt att få kontroll över flödet av människor, fordon och maskiner på bygget. Du säkerställer att endast behörig personal kommer in på arbetsplatsen och kan enkelt styra vilka utrymmen de får tillgång till. Utan tidskrävande administration.

  • Öka säkerheten på byggarbetsplatsen - håll obehöriga ute
  • Minska risken för stölder och avbrott
  • Flexibelt system för fordonstrafik och personflöden
  • Full koll på närvaron

Köp till

Persongrind

Med våra persongrindar ser du till att endast behöriga personer kan passera in på byggarbetsplatsen. Ett effektivt sätt att öka säkerheten och hålla koll på vilka som befinner sig på området. Du styr rättigheter och scheman online och verksamma personer passerar in med hjälp av sitt ID06-kort.

Fordonsgrind

Med en fordonsgrind  får du enkelt och snabbt ordning och reda på godsmottagningen. Vem som får passera var och när. Grindarna kan öppnas med ID06-kort eller fjärrkontroll och alla behörigheter och scheman styr du enkelt online. Vi erbjuder färdigmonterade slaggrindar, skjutgrindar, vikgrindar och vägbommar. 

Dörrlås

Öka säkerheten, minska risk för stölder och få bättre flyt på arbetsplatsen. Med våra dörrlås kan du enkelt styra vem som ska ha tillgång till en specifik plats vid en viss tidpunkt. Endast behöriga personer med ID06-kort kan öppna och det behövs varken nycklar eller koder på arbetsplatsen. 

Back to store
Close