Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Nyhet: Utökad inspektionsmodul breddar användandet

Ett av våra fokusområden för utveckling 2020 handlar om att skapa större värde inom våra befintliga funktioner – därför är vi nu glada att introducera vår utökade inspektionsmodul. I och med uppdateringen får användare flexibiliteten att göra fler olika inspektionstyper än tidigare för att skapa ännu säkrare och effektivare byggprojekt.


En av de större nyheterna i uppdateringen är att man nu kan lägga till ett bevis när punkter markeras som godkända. Användare kan enkelt lägga till både bild och beskrivning för att smidigt dokumentera och redovisa underlag på den godkända punkten.


Nytt är också att det går att ge flera och olika svar på samma punkt i checklistan, vilket innebär att en punkt kan ha både avvikelser och godkända noteringar (exempelvis godkänt skyddsräcke på ett ställe och bristfälligt på ett annat). Användaren kan enkelt se antal svar som lagts till per punkt och få upp en detaljerad lista över svaren för att få en översikt.


Med uppdateringen lanseras även ytterligare en variant av protokollet som ett komplement till tidigare version. Medan det första protokollet stöttar med att följa upp systematiska kontroller med avvikelser, syftar den här andra varianten till att ge en enkel överblick över dokumentation och efterlevnad.


Inspektionsmodulens nya funktionalitet möjliggör fler riktade insatser som exempelvis kontroll av ställning och mottagningskontroller, där det är viktigt att godkänna och dokumentera vid övertagande. Ett annat perfekt användningsområde är inspektioner som kräver uppföljning av efterlevnad och tydlig dokumentation med både bild och kommentar, exempelvis LEED och BREEAM.


Under de kommande månaderna kommer vi tillsammans med experter ge tips och inspiration på olika arbetsplatsinspektioner, checklistor och hur du kan använda den nya funktionaliteten. Håll utkik!


Vi hoppas att uppdateringen av inspektionsmodulen hjälper er att genomföra fler typer av arbetsplatsinspektioner för säkrare och effektivare projekt.

Fortsätt handla
Stäng