Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Ny uppdatering: ett smartare sätt att arbeta med observationer, tillbud och olyckor

Vår senaste uppdatering av både webbplattformen och appen gör det enklare att arbeta med observationer, tillbud och olyckor. I uppdateringen har vi tydligare separerat positiva observationer, riskobservationer, tillbud och olyckor. På så sätt blir det enklare att samla in, sortera och hantera informationen.


Nu blir det även möjligt att skapa och koppla åtgärder till riskobservationer direkt från appen. Detta hoppas vi ska skapa ett ännu mer action-orienterat säkerhetsarbete på arbetsplatsen.


Positiva observationer och riskobservationer ligger inte längre under incidenter

Vi har separerat positiva observationer och riskobservationer från olyckor och tillbud. Detta gör det smidigare för webb- och mobilanvändare att enkelt hitta informationen de behöver och prioritera allvarligare ärenden först. Positiva observationer behöver inte längre utredas utan kan istället enkelt arkiveras vid behov.


Följ upp observationer direkt från mobilen

Genom att arbeta nära er användare har vi sett behovet av att snabbt kunna skicka åtgärder ute på arbetsplatsen för att säkerställa effektivitet. Därför kan projektadministratörer och inspektörer nu skapa och skicka direkta åtgärder kopplade till rapporterade riskobservationer direkt från mobilen.


Positiva observationer kan nu följas upp med kommentarer för att ytterligare stärka och lyfta god säkerhetskultur. Direkta åtgärder kan dock inte kopplas till positiva observationer – främst för att inte skapa förvirring i statistiken.


I den nya uppdateringen går det även att skapa åtgärder kopplade till riskobservationer, tillbud och olyckor utan att direkt behöva göra en utredning. Projektadministratörer och inspektörer kan nu spara tid genom att först skapa åtgärder och sedan göra utredningen i lugn och ro vid ett annat tillfälle.


Hitta dina projekt snabbare

Infobric Field riskobservationer, tillbud, olyckorMånga användare är nu aktiva i flera olika Infobric Field-projekt samtidigt. Därför har vi gjort det ännu enklare att hitta det aktuella projektet när du ska rapportera observationer, tillbud och olyckor i appen:


  • Projekten närmast din geografiska position hamnar överst i listan
  • Sök efter det aktuella projektet genom att skriva in projektkoden (visste ni att många användare kan projektkoderna utantill?!)
  • Det går även att scanna projektets specifika QR-kod med appens QR-scanner för att identifiera projektet
  • Hantera kategorier för observationer och incidenter
  • Kontoägare kan nu administrera observations- och incidentkategorier från administratörspanelen. På så sätt blir det enklare att strukturera datainsamlingen på företagsnivå.


Framtiden är nära

Det här är bara början på vår resa att göra avvikelse- och incidentrapporteringen mer action-orienterad på byggarbetsplatsen. Vårt team arbetar konstant med förbättringar och vi kommer fortsätta lansera nya funktioner som effektiviserar ert arbete.


Exempelvis arbetar vi nu med en funktion som direkt skapar och skickar en avvikelse när den rapporterats under ronden – utan att behöva vänta på att ronden slutförts. Ansvariga personer kan då få arbetsorder medan ronden fortfarande pågår – och ni kan korta ner ledtiderna ännu mer!


Vi är alltid öppna för feedback, förslag och frågor – det är det som gör att vi hela tiden kan sträva efter en användarupplevelse i världsklass. Kontakta oss gärna, vi finns här för er.


Uppdatera din Infobric Field-app för att ta del av de nya funktionerna

Uppdatera appen på Google Play eller AppStore för att ta del av den senaste versionen av Infobric Field.


Är du inte Infobric Field användare ännu? Kontakta oss gärna för mer information genom att boka en demo. Tillsammans kan vi skapa en säkrare och mer effektiv byggbransch.

Fortsätt handla
Stäng