Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Nu kan du öppna rotationsgrindar med mobilen

Nu kan du öppna rotationsgrindar med mobilen

Att hantera inpassering av besökare kan vara krångligt. Vi har gjort det enkelt. Nu kan våra grindar öppnas med mobilen.

Nu är det möjligt att fjärröppna rotationsgrindar från appen. Något som tidigare bara varit möjligt för fordonsgrindar.  

Använd fjärröppning i appen Ease CheckIn för att underlätta insläpp av besökare på arbetsplatsen utan att behöva uppsöka rotationsgrinden och läsa ett kort. Rotationsgrinden öppnas smidigt – även på distans.

 

För att öppna rotationsgrindar krävs åtkomst enligt traditionell rättighetshantering i Ease Construction. Dessutom måste inställningen ”Tillåt fjärröppning av fordons- och rotationsgrindar med appen Ease CheckIn” aktiveras på individnivå. Denna inställning visas på sidan ”Avancerat” i detaljfönstret för en person.

 

När inställningen är aktiverad syns menyalternativet ”Grindar” på arbetsplatsen i appen. För att öppna en rotationsgrind behöver du känna till dess serienummer. Fjärröppning bör endast användas av ett fåtal betrodda personer/platsledning som öppnar grindar åt besökare.

Ease CheckIn

Med appen i mobilen är det lätt att hålla den elektroniska personalliggaren uppdaterad. Ease CheckIn är precis som alla andra produkter från Infobric kopplad till webbtjänsten Ease Construction. Det innebär att ansvarig får full överblick över närvaro och behörighet på alla arbetsplatser, oavsett om närvaron registreras via app, regbox eller grind. 

Fortsätt handla
Stäng