Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Infobric förvärvar BuildSafe och EquipmentLoop

Infobric förvärvar BuildSafe och EquipmentLoop

Under de senaste åren har flera bolag förvärvats och Infobric är nu ett av Nordens största SaaS-bolag med tjänster för socialt hållbara och resurseffektiva arbetsplatser. Nu växer koncernen ytterligare genom förvärven av BuildSafe och EquipmentLoop och tar nästa kliv i att accelerera digitaliseringen i byggbranschen.

BuildSafe och EquipmentLoop förstärker vårt erbjudande av tjänster som bidrar till ökad social hållbarhet och resurseffektivitet på arbetsplatsen, och i det långa loppet till ett hållbart samhällsbyggande. Vi har redan startat arbetet med att identifiera värdeskapande synergieffekter för våra kunder och kommer på sikt att utveckla smarta ekosystem genom kopplingar mellan bolagens olika tjänster. Syftet är att maximera nyttan av våra verktyg där vi bidrar till ett datadrivet och transparent hållbarhetsarbete samtidigt som vi förenklar vardagen för våra kunder”, säger Dan Friberg, VD och koncernchef för Infobric Group. 

Syftet är att maximera nyttan av våra verktyg där vi bidrar till ett datadrivet och transparent hållbarhetsarbete samtidigt som vi förenklar vardagen för våra kunder.

Dan Friberg, VD och koncernchef för Infobric Group. 

Presskontakt

Marie Skeppstedt

Back to store
Close