Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Inbjudan till webinaret Säkra arbetsplatser med rätt kompetenser

Inbjudan till webinaret Säkra arbetsplatser med rätt kompetenser

Vill du veta mer om digitala lösningar som bidrar till säkrare byggarbetsplatser? Den 24 juni kl 08.00 bjuder vi in till ett webinar om Infobrics digitala tjänst för uppföljning och kontroll av kompetenser på arbetsplatsen.

Det finns ett stort fokus på arbetsmiljö i byggbranschen. De flesta stora aktörer strävar efter att uppnå nollvision och Arbetsmiljöverket har i uppdrag av Regeringen att jobba med nollvision av arbetsplatsolyckor och dödsfall. 

 

Under webinaret berättar vi mer om vårt verktyg för Kompetenskontroll och Fokuskompetenser, får insyn i hur man kan jobba rent praktiskt med tjänsten på projekt och får höra mer om ID06 Kompetensdatabas.

 

Med på webinaret är Jens Landén och Evelina Karting från Infobric, Peter Nilsson som är verksamhetsområdeschef på ID06 Kompetensdatabas och Per Sjögren, platschef på Veidekke.

 

Webinaret sänds den 24 juni kl 08.00. 

Kontakta oss.

Kontakta oss på Infobric Construction

Back to store
Close