Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Vi samlar våra tjänster i smarta paket.

Vi samlar våra tjänster i smarta paket.

Vi fortsätter utveckla vårt erbjudande och har under den senaste tiden lanserat flera nya tjänster och funktioner med våra ledord smart, smidigt och säkert. Från och med januari 2022 lanserar vi en ny produktpaketering för att göra det lättare för dig att hitta rätt bland våra nya och gamla tjänster. Vi samlar vårt grymma utbud i tre smarta paket, framtagna för att du ska kunna välja just det du behöver. 

Vårt erbjudande växer och vi jobbar för fullt för att utveckla nya produkter, tjänster och funktioner för att öka säkerheten och effektiviteten på byggarbetsplatserna. Vi har under de senaste månaderna lanserat flera nyheter, däribland vår tjänst Leverantörsuppföljning som ökar transparens och kontroll på hela leverantörskedjan. Våra allra senaste nyheter ligger i Ease CheckIn – vår app som ständigt utvecklas och nu samlar en mängd smarta funktioner. Det är nu möjligt att både säkerställa att alla är på plats fysiskt på arbetsplatsen när de checkar in via appen och att snabbt nå ut med viktig information genom att skicka meddelanden till alla på arbetsplatsen.

Vi har gjort det enkelt för dig att välja.

För att göra det lättare för dig att hitta rätt bland våra nya och gamla tjänster samlar vi vårt grymma utbud i smarta paket, framtagna för att du ska kunna välja och kombinera just det du behöver. Anpassa Infobric Site efter dina behov – välj mellan Basic, Standard eller Plus. 

Vi erbjuder precis som tidigare slagkraftiga priser och våra tjänster kommer fortsätta fungera som vanligt. Vi gör det bara enklare för dig och samlar våra tjänster och smidiga funktioner i tre smarta paket. På så sätt kan du välja det paket som passar just din byggarbetsplats.

Basic innehåller det nödvändiga du behöver för en komplett närvarokontroll. Detta är alltså grunden idag. Standard och Plus erbjuder en massa ny funktionalitet för dig – om du vill.

Anmäl dig till vårt webinar!

Den 16 december kl 08:30 bjuder vi in till ett webinar där vi berättar mer om våra nya tjänster och funktioner som lanserats under året och om vår nya produktpaketering som lanseras från och med årsskiftet. En härlig avslutning på året!

Fortsätt handla
Stäng