nyhet

13/06/2019

Vi är miljödiplomerade!

Infobrics miljödiplomering är ett viktigt steg i vårt arbete för att minska vår miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar global utveckling. 

I maj fick vår kollega Julia Edforss ta emot ett diplom för Infobrics införda miljöledningssystem tillsammans med resterande medlemmar i projektgruppen. För att nå diplomering har vi tagit fram grundläggande dokumentation och förbättringsområden för Infobrics miljöarbete, en miljöpolicy samt en miljöberättelse. Alla medarbetare har dessutom genomgått en utbildning och vi har fått riktlinjer på plats för att kontinuerligt se över vårt miljöarbete.

– Det känns jättebra eftersom vi kommit en god bit på väg, nu ska vi ta detta vidare och fortsätta att utveckla vårt miljöarbete. Nästa steg är att inkludera övriga kontor (diplomeringen omfattar huvudkontor och lagerverksamhet i Jönköping) och jobba kontinuerligt med förbättringar, berättar Julia.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.