Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Webbutvecklare

Vi söker en prestigelös och kreativ webbutvecklare med känsla för UX som vill vara med på en spännande tillväxtresa. Infobric är ett snabbväxande SaaS-bolag med 9 produktområden på en internationell marknad, där vi nu lägger de första pusselbitarna till vårt Web Experience Team.

I rollen som webbutvecklare hos oss får du stora möjligheter att påverka strategiska val och driva den kontinuerliga utvecklingen av våra kommersiella webbplatser. I arbetsuppgifterna ingår nyutveckling, designförändringar och skapandet av nya webbplatser inom vår multisite-miljö. Du kommer att ingå i det centrala marknadsteamet för Infobric, där du blir en viktig teknisk och kreativ kompetens i vårt arbete med att utveckla vår marknadsföring och kommunikation för hela koncernen. 

Vi hoppas att du är en person som lever i det digitala, är nyfiken och gillar att hitta kreativa lösningar som både är användarvänliga, tillgänglighetsanpassade och levererar förstklassiga upplevelser som attraherar nya besökare och leads till våra webbplatser.

För att passa i rollen ser vi att du har kompetens och erfarenhet av:

  • Mycket bra kunskaper inom WordPress/PHP, CSS, JavaScript, React.js, Redux.js, Node.js, HTML.
  • Bra kunskaper inom REST API/Data transformation i webbspråk, JSON & ARIA markup, MariaDB, DataLager, Google Tag Manager

Placeringsort: Jönköping, Sverige

Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten? Kontakta David Skyborn, Chief Revenue Officer.

David Skyborn

Chief Revenue Officer

Tel: +46(0)707 88 70 87

E-post: david.skyborn@infobric.com

Skicka ansökan

Welcome to a world of Ease.

Alla projekt som involverar människor, material och utrustning innebär utmaningar. Vi har beslutat att göra dessa utmaningar så små vi kan. Våra digitala lösningar minskar kostsam administration och ökar säkerheten, produktiviteten och hållbarheten på din arbetsplats.

Back to store
Close