Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Vår mission, och den verkliga nyttan med arbetet vi utför, är att skapa hållbara arbetsplatser. Det säger också allt om hur vi ser på vår egen arbetsmiljö. Utan engagerade medarbetare som verkligen förstår våra kunders vardag kan vi aldrig skapa de smarta lösningarna som gör deras jobb enklare. Därför sätter vi stort värde på alla som jobbar hos oss och ger de som vill möjligheten att både utvecklas och påverka. Det är när vi arbetar tillsammans vi kan göra ett verkligt avtryck hos våra kunder, i deras branscher och för ett hållbart samhälle.

Bli en del av Infobric.

När personalen trivs så tar de väl hand om kunderna. Därför jobbar vi hårt för att skapa ett bra arbetsklimat och vara en attraktiv arbetsgivare.”

– Joakim Lindqvist, Business Area Manager, Infobric Fleet

Vi är långsiktiga utan att vara långsamma.

Vi har vuxit snabbt sedan starten 2004, men vårt sätt att göra saker är i grunden likadant. Vi har fortfarande samma mindset som när vi var ett litet entreprenörsdrivet företag. Beslutsvägarna är korta och vi kan agera snabbt för att behålla vår ledande position som digitaliseringspartner. Däremot har vi alltid en långsiktighet i allt vi gör. Våra lösningar ska bidra till ett hållbart samhälle. I en värld där förändring sker dagligen ger vår värdegrund en tydlig riktning för vårt arbete.

Infobric_Kontakt.jpg

Kontakta oss.

 Infobric Group

+46 (0)36-34 03 02

info@infobric.se

Back to store
Stäng