projekt

Med Infobric levererar vi bättre Projektnöjdhet®

Sefab har en nollvision när det gäller besiktningsanmärkningar. Produktionen ska ske med minsta möjliga miljöpåverkan och material och metoder väljs därefter. Med höga krav på sig själva, ställer de samma krav på leverantörer och samarbetspartner, allt för att säkra en hög Projektnöjdhet®. Med ett stambyte på 54 lägenheter blir det lätt trångt på arbetsplatsen men med god planering och framförhållning går allt att lösa.

Med högt ställda krav på samarbetspartners var Infobric ett givet val för att säkra arbetsplatsen. Framförallt när Sefab valt att inte arbeta med företag som inte använder ID06. En regbox installerades på arbetsplatsen och dörrlås monterades på manskapsbodar och kontorsbodar.

– När vi använde oss av nycklar till bodarna hade vi mindre kontroll över vilka som hade tillträde och vid vilken tidpunkt. Med dörrlåsen och Infobric Ease kan vi själva styra vilka som har tillträde och när. I vårt kvalitetsarbete  gör vi interna kontroller där vi tittar på arbetsmiljö, kvalité, miljö och säkerhet för att säkerställa en hög Projektnöjdhet®, säger Anestis Nikolaidis, kvalitet- & miljöchef på Sefab.

Mjukvaran för systemet, Infobric Ease är också något som förenklat arbetet i hela processen.

– Infobric Ease är lätt att administrera och går snabbt att lära ut till ny personal. Jämfört med andra system är Infobric Ease enklare att använda och vi kan registrera nya arbetare direkt på arbetsplatsen. Vid en eventuell utrymning får vi dessutom full koll på vilka som varit på plats och det förenklar och säkerställer hela arbetsplatsen, säger Anestis Nikolaidis.

Företag

SEFAB

Byggarbetsplats

Evastigen, ett rotprojekt med stambyte på 54 lägenheter

Projektstorlek

45 miljoner

Ort

Ljungsbro

Personer i projektet

71 personer

Platschef

Mattias Nilsson

Infobrics lösning

En Regbox för att täcka behovet av en elektronisk personalliggare samt som informationskälla om vilka som befinner sig på byggarbetsplatsen. Dörrlås på manskapsbodar och kontorsbodar med tillträde dagtid.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.