projekt

Arcona använder Infobric Ease

– Infobric Ease har väldigt bra översikt och är lätt att använda. Vi har idag ett par dörrsystem en rotationsgrind och vi kommer att utöka med fler produkter från Infobric bland annat accesstyrning av bygghissar, skjutgrind och fler dörrsystem.

Arcona har fått i uppdrag av Home Properties att på totalentreprenad i samverkan utföra en om- och tillbyggnad av hotellet Quality Hotel Globe vid Globenområdet. Tillbyggnaden omfattar 206 hotellrum, ny konferensanläggning och restaurang samt en utbyggnad av reception och lobby i entréplanet. Den nya bankettsalen blir ett spännande element i hotellet då den som ett lysande moln kommer att sammanbinda tre plan i entrévåningen.

”Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet av Home Properties att genomföra projektet med Quality Hotel Globe. Hotell är ett av Arconas specialområden och vi ska göra en fantastisk leverans. Bygget beräknas vara klart till sommaren 2014.” berättar Gunilla Lindgren projektchef på Arcona.

Företag

Arcona

Byggarbetsplats

Globen Quality Hotell

Ort

Stockholm

Platschef

Gunnar Lööf

Infobrics lösning

Med en rotationsgrind och lås på boddörrar säkerställer Arcona att enbart behöriga personer vistas på bygget.

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.