Pressmeddelande

Skanska stärker säkerheten genom utökad relation med Infobric – tecknar nytt avtal

Infobric fördjupar relationen med Skanska genom ett nytt avtal om leveranser av elektroniska personalliggare. De två aktörerna känner varandra väl sedan tidigare, genom tidigare samarbeten på svenska marknaden och ett befintligt avtal på den norska.

Under fjolåret genomförde Skanska en omfattande upphandling om elektroniska personalliggare och Infobric valdes som ny partner. Därmed stärks det samarbete dem emellan som inleddes redan för flera år sedan och som omfattat stora byggprojekt som t ex Nya Karolinska Solna.

­Från och med den 1 januari i år gäller den nya lagen om elektronisk personalliggare i byggbranschen. Infobric levererar både den hård- och mjukvara som krävs för att vara mer än laglydig. Regboxen fungerar tillsammans med det existerande ID06-kortet och webbtjänsten Infobric Ease gör det möjligt att t ex kontrollera vilka som befinner sig på arbetsplatsen och styra vilka som har tillgång till entréer, byggbodar och maskiner. Systemet kompletteras av en mobilapp som gör det möjligt att registrera närvaro direkt från en smarttelefon.

-Vi är mycket glada över att Skanska vill stärka samarbetet med oss  och att vi kan bidra till att höja säkerheten på Skanskas byggarbetsplatser, säger Johan Harrysson, VD på Infobric.

Kontaktperson

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Harrysson – VD Infobric
Tel. +46 70 837 55 66
johan.harryson@infobric.se

Ladda ner pressmeddelande

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.