Användning och lagring av personuppgifter

Inställningar för användning och lagring av personuppgifter

För att ge dig som systemadministratör möjlighet att själv välja vilka personuppgifter som skall sparas inom din systemklient, och hur länge dessa uppgifter skall sparas, har vi lagt till en ny sida som heter Personuppgifter i fönstret med Inställningar för systemklient. Under Användning av personuppgifter visas en mängd kryssrutor för att aktivera/inaktivera personuppgiftskategorier. Lagringstiden kan bestämmas för varje personuppgiftskategori. De kategorier som avaktiveras kommer att raderas.

Så här gör du för att ställa in gallringsrutiner för personuppgifter på din systemklient:

  1. Välj Inställningar för Systemklient i den övre menyn.
  2. Under Visa väljer du alternativet Personuppgifter.
  3. I dialogrutan som nu öppnas kan du specificera syfte med personuppgiftsbehandling, vilka personuppgiftskategorier du vill ska förbli aktiva, samt under vilken tidsperiod personuppgifterna ska lagras.

OBS! Vid tidsperiodens slut raderas alla äldre uppgifter automatiskt. Om tidsperiod inte specificeras, kommer gallring inte att ske.

TIPS! Till vänster kan du specificera vilket syfte du har med din personuppgiftsbehandling. Valet som görs kommer i sin tur att resultera i en lista över vilka kategorier som måste inkluderas. Det går sedan att lägga till ytterligare kategorier om så önskas.

Kontakta oss

Kontakta kundservice

Öppettider

Vardagar 07:30 – 16:30

Kontakta oss via e-post: support@infobric.se
Kontakta oss via telefon: +46 (0)36 – 34 03 02

Övriga öppettider

Dag före julafton, nyårsafton, långfredag och midsommarafton: 07:30 – 12:00

Helgdagar: Stängt

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.