Kom igång med personalliggare

 • Starta arbetsplats

  Du hanterar personalliggaren och produkter kopplade till din arbetsplats i webbtjänsten Infobric Ease. För att starta din arbetsplats i Infobric Ease skickar du in uppgifter om ditt byggprojekt och anger vilka personer som ska ha platsadministratörs- och/eller konfiguratörsrättigheter för arbetsplatsen.

  Läs mer
 • Nya lagen

  Från den 1 januari 2016 gäller lagen om elektroniska personalliggare på byggarbetsplatser. Här kan du läsa om vad lagen innebär.

  Läs mer
 • Ansvar för personalliggaren

  Klicka i rätt ruta som visas i bilden nedan, vem som är ansvarig för personalliggaren på arbetsplatsen: Byggherre/Beställaren eller Entreprenören.

  Läs mer
 • Anslut en regbox

  Innan personerna på din arbetsplats kan registrera närvaro i personalliggaren via regboxen behöver den som har konfiguratörsrättigheter i Infobric Ease lägga till enheten på arbetsplatsen.

  Läs mer
 • Aktivera mobilappen

  Användning av Ease CheckIn är aktiverad som standard för arbetsplatser som skapas efter 1 januari 2016. Hur din arbetsplats ska vara sökbar från appen och vem som får lägga till sig hanteras i Infobric Ease. Exempelvis kan du tillåta att nya personer lägger till sig själva på arbetsplatsen vid första närvaroregistreringen.

  Läs mer
 • Lägg till personer

  För att personerna på din arbetsplats ska kunna registrera närvaro i personalliggaren behöver de läggas till på arbetsplatsen. Personer kan läggas till av en platsadministratör i Infobric Ease eller direkt via regboxen eller appen Ease CheckIn.

  Läs mer
 • Redigera personalliggaren

  Från den 1 januari 2016 finns en ny avdelning för personalliggaren i Infobric Ease. Här kan du lägga till och ändra felaktigheter i din personalliggare.

  Läs mer
 • Anmäl byggarbetsplats till Skatteverket

  För att anmäla din byggarbetsplats till Skatteverket klickar du

  Läs mer
 • Kontrollbesök Skatteverket

  Du kan skapa en ögonblicksbild över de närvarande på arbetsplatsen som underlag vid ett eventuellt kontrollbesök. Du kan även ta fram historik över tidigare närvaroregistreringar och skicka ett komplett underlag till Skatteverket.

  Läs mer
 • Ladda ner informationsblad

  Ladda ner informationsblad som kan sättas upp på byggarbetsplatsen, dels för att visa vart byggarbetarna ska/inte ska glömma checka in- och ut eller att ni använder persona

  Läs mer
Kontakta oss

Kontakta kundservice

Öppettider

Vardagar 07:30 – 16:30

Kontakta oss via e-post: support@infobric.se
Kontakta oss via telefon: +46 (0)36 – 34 03 02

Övriga öppettider

Dag före julafton, nyårsafton, långfredag och midsommarafton: 07:30 – 12:00

Helgdagar: Stängt

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.