Kom igång med personalliggare

 • Anmäl byggarbetsplats till Skatteverket

  För att anmäla din byggarbetsplats till Skatteverket klickar du

  Läs mer
 • Starta arbetsplats

  Du hanterar personalliggaren och produkter kopplade till din arbetsplats i webbtjänsten Infobric Ease. För att starta din arbetsplats i Infobric Ease skickar du in uppgifter om ditt byggprojekt och anger vilka personer som ska ha platsadministratörs- och/eller konfiguratörsrättigheter för arbetsplatsen.

  Läs mer
 • Ansvar för personalliggaren

  Klicka i rätt ruta som visas i bilden nedan, vem som är ansvarig för personalliggaren på arbetsplatsen: Byggherre/Beställaren eller Entreprenören.

  Läs mer
 • Anslut en regbox

  Innan personerna på din arbetsplats kan registrera närvaro i personalliggaren via regboxen behöver den som har konfiguratörsrättigheter i Infobric Ease lägga till enheten på arbetsplatsen.

  Läs mer
 • Lägg till personer

  För att personerna på din arbetsplats ska kunna registrera närvaro i personalliggaren behöver de läggas till på arbetsplatsen. Personer kan läggas till av en platsadministratör i Infobric Ease eller direkt via regboxen eller appen Ease CheckIn.

  Läs mer
 • Kontrollbesök Skatteverket

  Du kan skapa en ögonblicksbild över de närvarande på arbetsplatsen som underlag vid ett eventuellt kontrollbesök. Du kan även ta fram historik över tidigare närvaroregistreringar och skicka ett komplett underlag till Skatteverket.

  Läs mer
 • Aktivera mobilappen

  Användning av Ease CheckIn är aktiverad som standard för arbetsplatser som skapas efter 1 januari 2016. Hur din arbetsplats ska vara sökbar från appen och vem som får lägga till sig hanteras i Infobric Ease. Exempelvis kan du tillåta att nya personer lägger till sig själva på arbetsplatsen vid första närvaroregistreringen.

  Läs mer
 • Redigera personalliggaren

  Från den 1 januari 2016 finns en ny avdelning för personalliggaren i Infobric Ease. Här kan du lägga till och ändra felaktigheter i din personalliggare.

  Läs mer
 • Skapa arbetsplatser utan byggarbetsplats-id

  Det kan finnas tillfällen då man behöver skapa en arbetsplats utan byggarbetsplats-id. När man sedan skall spara denna arbetsplats kan man få felmedde

  Läs mer
 • Ladda ner informationsblad

  Ladda ner informationsblad som kan sättas upp på byggarbetsplatsen, dels för att visa vart byggarbetarna ska/inte ska glömma checka in- och ut eller att ni använder persona

  Läs mer
Kontakta oss

Kontakta kundservice

Öppettider

Vardagar 07:30 – 16:30

Kontakta oss via e-post: support@infobric.se
Kontakta oss via telefon: +46 (0)36 – 34 03 02

Övriga öppettider

Dag före julafton, nyårsafton, långfredag och midsommarafton: 07:30 – 12:00

Helgdagar: Stängt

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.