Instruktionsfilmer

 • Hantera personalliggaren i Infobric Ease

  I webbtjänsten Ease kan du hantera din personalliggare när och var du vill. Förutom närvaroförteckningen, som Skatteverket kräver får du också koll på vilka som befinner sig på byggarbetsplatsen, när de varit där och hur mycket tid som lagts i projekten.

  Läs mer
 • Kom igång med regboxen

  Med regboxen får du en smidig och flexibel lösning för personalliggare på alla typer av byggarbetsplatser. Du skapar klara rutiner för närvaroregistreringen och verksamma på arbetsplatsen kan registrera sin närvaro med sitt ID06-kort, på samma plats varje dag.

  Läs mer
 • Ease CheckIn för administratörer

  Ease CheckIn är alternativet för dig med smarttelefoner på bygget och som jobbar i projekt där det krävs en mobil lösning för personalliggare. Men också för dig som vill komplettera närvaroregistreringen på det större bygget.

  Läs mer
 • Ease CheckIn för användare

  Ease CheckIn är mobilappen som ger dig möjlighet att registrera din närvaro direkt från smarttelefonen. Mobilappen är gratis och är lika enkel att hantera som att komma igång med.

  Läs mer
 • Nya lagen

  Från den 1 januari 2016 gäller lagen om elektroniska personalliggare på byggarbetsplatser. Här kan du läsa om vad lagen innebär.

  Läs mer
 • Det är lätt att göra rätt

  Med Infobrics produkter och tjänste

  Läs mer
Kontakta oss

Kontakta kundservice

Öppettider

Vardagar 07:30 – 16:30

Kontakta oss via e-post
Kontakta oss via telefon: +46 (0)36 – 34 03 02

Övriga öppettider

Dag före julafton, nyårsafton, långfredag och midsommarafton: 07:30 – 12:00

Helgdagar: Stängt

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.