FAQ

 • ID06 2.0 KOMPATIBILITET

  Nya ID06-kortet och Infobrics utrustning

  Som ett led i att säkerställa en

  Läs mer
 • Våra utbildningar

  Lär dig hantera din personalliggare! Vi på Infobric erbjuder öppna och gratis användarutbildningar för hur personalliggaren samt eventuell annan utrustning hanteras av ansvarig på byggarbetsplatsen.

  Läs mer
 • Lägg till/ta bort platsadministratör och konfiguratör

  Vill du bli tillagd som systemanvändare – t.ex. som konfiguratör för att ansluta ytterligare enhet – på arbetsplatsen, ska du vända dig till platsadministratören på den arbetsplats du vill göra det på/bli ditlagd. Det är platsadministratören som ansvarar för sin arbetsplats och bestämmer över den.

  Läs mer
 • Sök personer och företag

  I Infobric Ease finns en rad olika sökmöjligheter. På den här sidan kan du se hur du får fram fler sökalternativ och ladda ner snabbguider för Infobric Ease.

  Läs mer
 • Automatiskt lägga till sig på arbetsplatsen

  Du kan ställa in att personer automatiskt kan registrera sig på sin arbetsplats i Infobric Ease. Utan att du behöver registrera deras ID06-kort i förväg.

  Läs mer
 • Lånekort

  Lånekort kan användas till personer som behöver låna ett tillfälligt kort. Om personen har ett annat kort kommer det automatiskt att inaktiveras då lånekortet registreras. Den som är platsadministratör hanterar lånekort i webbtjänsten Infobric Ease.

  Läs mer
 • Årlig kortavgift från ID06

  Vad händer om mitt företag inte betalat den årliga kortavgiften? Om ditt företag inte betalar den årliga kortavgiften, kommer alla ID06-kort som är beställda av f

  Läs mer
 • Spärrade kort - ID06-kort 2.0

  Om ditt eller din anställdes kort inte fungerar på våra läsare eller ser spärrat ut i Infobric Ease så kontrollera först och främst om kortet är a

  Läs mer
Kontakta oss

Kontakta kundservice

Öppettider

Vardagar 07:30 – 16:30

Kontakta oss via e-post
Kontakta oss via telefon: +46 (0)36 – 34 03 02

Övriga öppettider

Dag före julafton, nyårsafton, långfredag och midsommarafton: 07:30 – 12:00

Helgdagar: Stängt

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.