Ease CheckIn

 • Ease CheckIn Snabbguide

  Här kan du ladda ner en Snabbguide för Ease CheckIn för Android och iOS. Android:

  Läs mer
 • Aktivera Ease CheckIn

  Vill du använda din smarttelefon för att registrera din närvaro? Först måste appen aktiveras av platsadministratören på din arbetsplats, sedan är det väldigt enkelt att komma igång.

  Läs mer
 • Närvaroregistrera via appen

  För att appen ska kunna användas på en arbetsplats måste den först aktiveras av platsadministratören för den aktuella arbetsplatsen. Som användare är det sedan enkelt att registrera närvaror i appen Ease CheckIn.

  Läs mer
 • Påminnelser in- och utcheckning

  Om du vill säkerställa att du inte glömmer dina in- och utcheckningar kan du i Ease CheckIn aktivera påminnelser för detta. Ställ in tid för när du

  Läs mer
 • Underlag till Skatteverket

  Du kan i appen Ease CheckIn ange att kontrollanten från Skatteverket kan skicka ett mejl till liggare@infobric.se och ange arbetsplatsens byggarbetsplats-id i ämnesraden. Personalliggaren skickas då automatiskt tillbaka till avsändaren om dess e-postadress avslutas med @skatteverket.se. Motsvarande knapp visas även under arbetsplatsens info-sida.

  Läs mer
Kontakta oss

Kontakta kundservice

Öppettider

Vardagar 07:30 – 16:30

Kontakta oss via e-post: support@infobric.se
Kontakta oss via telefon: +46 (0)36 – 34 03 02

Övriga öppettider

Dag före julafton, nyårsafton, långfredag och midsommarafton: 07:30 – 12:00

Helgdagar: Stängt

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.