UE-kedja

UE-kedja är en funktion i Infobric Ease för att få överblick över vilka underentreprenörer som är verksamma på arbetsplatsen och spåra partsförhållandena mellan samtliga entreprenörer. UE-kedja kan användas med företagsadministration, där inbjudna entreprenörer kan bekräfta sitt partsförhållande och eventuellt redovisa sina entreprenörer. Ett förfarande som möjliggör delegering av UE-kedjans uppbyggnad. Inbjudna entreprenörer kan då bekräfta sitt partsförhållande och eventuellt redovisa sina entreprenörer om man har tillåtelse att i sin tur handla upp andra entreprenörer.

Snabbguider till UE-kedja:

Lär dig grunderna i UE-kedja:

Information till berörda parter:

Om ert byggföretag tagit ett centralt beslut att aktivera tjänsten UE-kedja på en eller flera arbetsplatser kan ni använda denna information för att beskriva tjänsten och vad den innebär för platsledningen.

För att i förväg informera underentreprenörer om att de förväntas registrera sitt eller sina partsförhållanden  på arbetsplatsen kan ni använda denna information om tjänsten och vad den innebär för verksamma underentreprenörer.

Kontakta oss

Kontakta kundservice

Öppettider

Vardagar 07:30 – 16:30

Kontakta oss via e-post: support@infobric.se
Kontakta oss via telefon: +46 (0)36 – 34 03 02

Övriga öppettider

Dag före julafton, nyårsafton, långfredag och midsommarafton: 07:30 – 12:00

Helgdagar: Stängt

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.