Arbeta i Ease

 • Inloggning och lösenord

  Här får du veta mer om hur du loggar in i webbtjänsten Infobric Ease, ändrar lösenord. Eller hur du går tillväga om du saknar eller har glömt bort ditt användarnamn och/eller lösenord.

  Läs mer
 • Infobric Ease Snabbguide

  Här kan du ladda ner en Snabbguide för Infobric Ease.

  Läs mer
 • Persongrupper och personer

  Den som är platsadministratör hanterar persongrupper och personer i webbtjänsten Infobric Ease. Persongrupper används för att dela in personer och ge dem lämpliga rättigheter. Personer kan läggas till på flera olika sätt.

  Läs mer
 • Verksam för annat företag

  Personer kan noteras verksamma för annat företag än sin arbetsgivare på en viss byggarbetsplats. Denna notering görs i personfönstret och visas därefter i personalliggaren vid in- och utcheckningar. Detta kan exempelvis användas för inhyrd personal från bemanningsföretag mm.

  Läs mer
 • Scheman och rättigheter

  Den som är platsadministratör hanterar scheman och rättigheter i webbtjänsten Infobric Ease. Scheman används för att ge personer rättigheter till arbetsplatsen. Rättigheter bestämmer vem som ska ges åtkomst till enheter, som till exempel att passera genom en grind, samt vilket schema som ska följas.

  Läs mer
 • Ta fram återsamlingslista

  I webbtjänsten Infobric Ease kan den som är platsadministratör vid ett eventuellt tillbud snabbt se vem som befinner sig eller har befunnit sig på arbetsplatsen och enkelt skriva ut en återsamlingslista.

  Läs mer
 • Installation av USB-kortläsare

  För inläsning av kort till Infobric Ease används kortläsare med tillhörande program och drivrutiner. På den här sidan finns både anvisningar och drivrutiner för nedladdning.

  Läs mer
 • Lägg till/ta bort platsadministratör och konfiguratör

  Vill du bli tillagd som systemanvändare – t.ex. som konfiguratör för att ansluta ytterligare enhet – på arbetsplatsen, ska du vända dig till platsadministratören på den arbetsplats du vill göra det på/bli ditlagd. Det är platsadministratören som ansvarar för sin arbetsplats och bestämmer över den.

  Läs mer
 • Sök personer och företag

  I Infobric Ease finns en rad olika sökmöjligheter. På den här sidan kan du se hur du får fram fler sökalternativ och ladda ner snabbguider för Infobric Ease.

  Läs mer
 • Automatiskt lägga till sig på arbetsplatsen

  Du kan ställa in att personer automatiskt kan registrera sig på sin arbetsplats i Infobric Ease. Utan att du behöver registrera deras ID06-kort i förväg.

  Läs mer
Kontakta oss

Kontakta kundservice

Öppettider

Vardagar 07:30 – 16:30

Kontakta oss via e-post: support@infobric.se
Kontakta oss via telefon: +46 (0)36 – 34 03 02

Övriga öppettider

Dag före julafton, nyårsafton, långfredag och midsommarafton: 07:30 – 12:00

Helgdagar: Stängt

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.