TILLSATT: Utvecklare .NET

 – SMARTA SYSTEM SOM ÖKAR SÄKERHETEN PÅ EUROPAS BYGGARBETSPLATSER

Är du en vass utvecklare som vill skapa framtidens lösningar för ökad säkerhet och effektivitet på byggarbetsplatser? Drömmer du om att bidra till ny teknik som förenklar vardagen och till och med kan bidra till att rädda liv? Då har vi utmaningen för dig!

Om Infobric

Vi skapar verktygen för säkrare och mer effektiva arbetsplatser.

Infobric är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar produkter och tjänster som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Infobrics system har en central roll på 10 000-tals byggarbetsplatser, och många av Europas största byggföretag finns bland bolagets kunder. Kärnan i Infobrics erbjudande är den webbaserade tjänsten Infobric Ease, som i realtid kommunicerar med 10 000-tals uppkopplade elektronikenheter ute på byggarbetsplatsen, t.ex. grindar och registreringsboxar.

Infobric grundades 2004 i Jönköping. I centrala lokaler, med en fantastisk utsikt över staden, finns vårt huvudkontor med bland annat försäljning, produktutveckling och kundservice. Infobric gruppen har dessutom säljkontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Idag är vi ett engagerat team på ca 200 medarbetare och omsätter 300 MSEK (2019)

Om jobbet

Byggbranschen har bara påbörjat sin digitaliseringsresa och står inför ett omfattande teknikskifte, som innebär ett stort behov av nya tekniska lösningar och produkter. Infobrics målsättning är att vi ska spela huvudrollen i vår nisch och erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i norra Europa. Det gör vi med hjälp av kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet – men också med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och att ha roligt på vägen. Hos oss får du möjligheten att jobba med produktutveckling från idé till färdig produkt.

Som person gillar du utmaningar och har en vilja att utvecklas och bli bättre. Du är kommunikativ och kan diskutera fram lösningar med kollegor på ett professionellt sätt. Du brinnerför att leverera lösningar med kvalitet som skapar nytta för kund.

Din profil

Vi söker dig med lämplig högskole- eller universitetsutbildning. Goda kunskaper i svenska är en fördel, engelska är ett krav.

  • Goda kunskaper i C# .NET och erfarenhet av ASP.NET Web Forms.
  • Kunskap om objektorienterad programmering och MSSQL.
  • Fördel om du har kunskap inom WebAPI och REST, JavaScript/jQuery
  • Du håller dig uppdaterad inom de senaste teknikerna för området.

Förutsättningar och ansökan

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Jönköping

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Tjänsten är tillsatt.

Tjänsten är tillsatt.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.