TILLSATT: Utesäljare – Södra Stockholm & Mälardalen

Infobric är en företagsgrupp inom IT och elektronik som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Vi är marknadsledande i vår bransch och har en central roll på drygt 16 000 byggarbetsplatser, med flera av Europas största byggföretag bland våra kunder.

Kärnan i vårt erbjudande är den webbaserade tjänsten Infobric Ease, som i realtid kommunicerar med flera 10 000-tals uppkopplade elektronikenheter. Genom åren har vi vunnit flera priser för våra innovativa produkter och är bland de snabbast växande teknikbolagen i Sverige.

Om tjänsten

Byggbranschen har bara påbörjat sin digitaliseringsresa och står inför ett omfattande teknikskifte, som innebär ett stort behov av nya tekniska lösningar och produkter. Infobrics målsättning är att vi ska spela huvudrollen i vår nisch och erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i norra Europa. Det gör vi med hjälp av kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet – men också med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och att ha roligt på vägen.

Vi är ett ungt teknikorienterat företag med stor framåtanda som har expanderat kraftigt sedan starten 2004. Vi söker nu en säljare som vill vara med och hjälpa våra kunder in i den digitala eran i byggbranschen.

Som säljare på Infobric kommer du att:

  • Bearbeta befintliga och potentiella kunder inom byggsektorn
  • Arbeta för att öka försäljning av företagets produkter och tjänster
  • Utveckla kunder genom merförsäljning
  • Bygga långsiktiga relationer med beslutsfattare

Din profil

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av försäljning på fältet. Om du dessutom har erfarenhet från teknisk försäljning med inriktning mot IT är det meriterande. Du är ansvarstagande som person med en stark egen drivkraft för att affärsprocesserna ska komma i mål. Du är affärsinriktad, utvecklingsorienterad och har förmåga att både lyssna och skapa förtroende på alla nivåer. Du rapporterar till försäljningschefen för Sverige.

Kontakt & Ansökan

Denna tjänst har blivit tillsatt.

Just nu används Infobric-system på fler än 16 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.